Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dialog tensionat: „Mă cert cu amanta soţului meu”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 07 noiembrie 2019, 13:55
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au făcut apariția aseară, la un eveniment monden, la doar câteva ore după ce în mediul online au apărut imagini video în care omul de afaceri era agresiv cu soția sa.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au comportat pe cât posibil de normal, însă tensiunea dintre cei doi era vizibilă. În filmarea realizată de reporterii Xtra Night Show, se aude cum Bianca Drăgușanu îi reproșează soțului său un aspect legat de o altă femeie: „Ei îi permiţi, dar eu nu am voie”, i-a spus vedeta soțului ei. În momentul în care Bianca Drăgușanu și-a dat seama că a fost auzită a spus că a glumit: „Mă cert cu amanta soţului meu. Am glumit”.

Bianca Drăgușanu a vorbit prima oară despre divorț în cadrul evenimentului de aseară: „Te rog nu mai insista (n.r despre divorţ). Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferinţă de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu. Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri”, – a spus Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a fost cel care, în urmă cu doar câteva zile, a confirmat divorțul de Bianca Drăgușanu. Cu toate astea, lucrurile nu sunt încă foarte clare între cei doi.

Vezi imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în galeria foto de mai sus!  

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter