Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost surprinsă alături de Gabi Bădălău

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 ianuarie 2021, 13:17

De sărbători, potrivit Spynews, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au aflat împreună în Dubai. Recent, modelul a făcut primele declarații despre relația lor.

În vara anului 2019, solista Claudia Pătrășcanu își anunța online separarea de partenerul de viață, Gabi Bădălau. În prezent, fostul cuplu luptă pentru obținerea custodiei fiilor lor. Fosta pereche are împreună doi fii, Gabriel și Nicolas.

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost surprinsă alături de Gabi Bădălău

Cel mai recent, Bianca a format un cuplu cu Alex Bodi. S-au căsătorit civil pe 1 august 2019. Au divorțat, însă, pe 10 martie 2020. De atunci, au existat mai multe împăcări și despărțiri. Din 13 noiembrie 2020, Alex se află în spatele gratiilor.

Alături de alți bărbați, Alex Bodi ar fi făcut parte dintr-un grup infracțional organizat, acuzat de racolarea, transportul și exploatarea sexuală a mai multe minore și tinere în Germania, Marea Britanie și Austria.

Înaintea relației cu Alex, Bianca a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, alături de care a devenit mama Sofiei.

Pentru Spynews, Bianca a vorbit despre relația ei cu Gabi Bădălău: „Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult.

Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și, mai ales, asumată”.

Foto: Instagram

Citește și:

Bianca Drăgușanu este o mamă autoritară: „Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu”

Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

Cum a răspuns Gabi Bădălău acuzațiilor făcute de fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter