Bianca Drăgușanu, primele declarații despre împăcarea cu Gabi Bădălău: „Am reluat comunicarea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 14:18

Bianca Drăgușanu (40 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani) s-au despărțit în aprilie 2022, după aproape 1 an și jumătate de relație. Recent, modelul a vorbit despre o posibilă împăcare.

Bianca Drăgușanu, primele declarații despre împăcarea cu Gabi Bădălău: „Am reluat comunicarea”

„Eu mi-am dorit din tot sufletul ca această relație să fie cât se poate de privată și de personală. Din impuls sau supărare, el a făcut publice niște detalii și situații care ar fi trebuit păstrate doar pentru noi. Și eu am provocat situația prin care a ajuns să facă acea postare pe care eu cred că o regretă”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisiunea „Teo Show”.

„Am reluat comunicarea (n.red.: la insistențele lui), dar nu cred că mai poate fi ceva constructiv între noi. Eu, spre deosebire de el, știu ce vreau. În momentul de față eu sunt o femeie singură, asumată, care știe ce vrea”, a completat.

„Nu vreau să mă pronunț. Îmi doresc un bărbat asumat, care să nu aibă Instagram. Eu deja sunt expusă. Eu nu spun nimic, nici că nu ne mai împăcăm, nici că o facem, pentru că viața este imprevizibilă. Nu știu ce o să fie în viață”, a mai spus.

Gabi Bădălău: „Am decis să rămânem amici”

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație, în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.

Bianca și Gabi au versiuni diferite privind motivele despărțirii lor. Afaceristul susține că a fost vorba despre o „nepotrivire de caracter”, Bianca fiind mult prea „agitată și vulcanică” pentru el. Surse din preajma fostului cuplu susțineau recent că părinții lui Gabi nu au încurajat relația lui cu modelul. Cu toate acestea, Bianca a explicat la „Xtra Night Show”:

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „E creația mea și ea știe asta”

De ce afecțiune suferă Bianca Drăgușanu. „Singurul lucru pervers din corpul meu”

Cât costă operația de cantopexie pe care Bianca Drăgușanu și-a făcut-o

„Nu a fost vorba niciodată despre familie, ci strict despre el. E un om care nu își asumă nimic. Trăiește în două lumi, nu știe ce vrea. Nu pot să stau cu un bărbat care nu știe ce vrea și care nu știe să mă facă fericită. (…) Dacă ești dezorientat, lasă-mă în pace! Eu sunt prea agitată pentru el? Nu poți să ții ritmul cu mine, la revedere! (…) El către familia lui a dat informația greșită de la bun început. Dacă a fost cineva de vină nu au fost părinții lui”.

Un alt motiv al despărțirii ar fi fost infidelitatea afaceristului. Modelul l-a surprins în compania mai multor femei, în timpul unei petreceri. Bianca ar fi spart ușa imobilului din Pipera în care Gabi se afla și ar fi început să lovească cu o bâtă de baseball femeile din apartament. Gabi Bădălău ar fi fugit parțial dezbrăcat din calea modelului.

„Nu sunt de fier chiar dacă vreau să par. Mă afectează anumite circumstanțe, dar eu le depășesc foarte ușor”, declara Bianca despre cele întâmplate, tot la „Xtra Night Show”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter