Bianca Drăgușanu este însărcinată? Cum s-a dat de gol

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu (40 de ani) ar fi însărcinată în două luni cu cel de-al doilea copil. Modelul mai are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav (41 de ani).

Bianca Drăgușanu este însărcinată? Cum s-a dat de gol

De la începutul anului 2021, Bianca formează un cuplu cu Gabi Bădălău (34 de ani), fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu (43 de ani). Claudia și Gabi s-au separat în vara anului 2019. În prezent, fostul cuplu luptă în instanță pentru obținerea custodiei fiilor lor, Gabriel și Nicholas.

Bianca și-ar fi confirmat a doua sarcină în timpul unei petreceri organizate de Gabi Bădălău. „Vouă v-a spus că sunt gravidă?”, ar fi întrebat în timpul respectivului eveniment, potrivit surselor Spynews. Contactată de reporterii site-ului, modelul nu a confirmat, dar nici negat sarcina, spunând: „Nu comentez”. Aceeași declarație a făcut-o și Bădălău.

În primul lor an de relație, Bianca și Gabi s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri. În ciuda numeroaselor conflicte, legătura dintre aceștia pare să devină din ce în ce mai sudată.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „E creația mea și ea știe asta”

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

De ce afecțiune suferă Bianca Drăgușanu. „Singurul lucru pervers din corpul meu”

Claudia Pătrășcanu, despre relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Pentru mine este foarte important să…”

În aprilie 2022, în dreptul unei imagini în care ține un bebeluș în brațe, Bianca a declarat: „Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”.

„Îmi doresc să rămân o femeie echilibrată, îmi doresc să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, trei ani aproape. Îmi doresc o familie frumoasă, îmi mai doresc un copil, care sper să vină în curând, să fiu sănătoasă, să mă bucur de tot ce am”, mai spunea Bianca Drăgușanu în iunie 2021, la Antena Stars.

„Eu îl văd pe Gabi un tată extraordinar, un om echilibrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copiii lui. Cred că o să îi și obțină”, mai spunea Bianca Drăgușanu în iulie 2021.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter