Actorul american Ben Stiller s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski la Kiev: „Sunteți eroul meu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iunie 2022, 11:10

Ben Stiller a mers în Ucraina după ce s-a întâlnit cu refugiații ucraineni din Polonia. Actorul american s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski la Kiev.

Ben Stiller, ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), a vizitat Polonia, apoi a mers în Ucraina pentru a cunoaște oamenii „afectați de război”.

Tocmai ce am ajuns în Polonia cu UNHCR pentru a întâlni familiile ale căror vieți au fost date peste cap de război și violența din Ucraina. Milioane au fost forțate să-și părăsească casele, iar peste 90% au fost femei și copii. Sunt aici să învăț, să împărtășesc povestiri care ilustrează impactul uman al războiului și pentru a intensifica apelurile la solidaritate, a scris actorul pe rețelele de socializare după ce a ajuns în Polonia.

Citește și: Tot ce nu știai despre mâncatul emoțional: „Peste 70% dintre femeile cu obezitate au fost abuzate sexual în copilărie”

Soția lui Jorge, siluetă impecabilă în bikini la aproape 50 de ani

Loredana Groza bifează o nouă apariție provocatoare

Mădălina Ghenea, protagonista unui film în care va juca alături de Ed Westwick

Actorul american Ben Stiller s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski la Kiev

Ben Stiller a ajuns luni, 20 iunie, de Ziua Mondială a Refugiatului, și în Ucraina.

Salut, eu sunt Ben Stiller şi mă aflu acum în Ucraina. Mă întâlnesc cu oameni care au avut de suferit din cauza războiului şi ascult poveştile lor despre felul în care războiul le-a schimbat vieţile.

Războiul şi violenţa sunt devastatoare pentru oamenii din lumea întreagă. Nimeni nu alege să îşi părăsească propriile locuinţe. Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană, a transmis actorul într-un video publicat în mediul online.

După ce a vizitat Irpin și Makarov, două orașe din regiunea Kiev grav afectate de război, Ben Stiller s-a întâlnit la Kiev cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

„Ești eroul meu. Ai renunțat la cariera de actor pentru asta”, i-a spus actorul liderului de la Kiev.

Un lucru este să vezi această distrugere la televizor sau pe rețelele de socializare. Alt lucru este să vezi totul cu proprii tăi ochi. Este greu să înțelegi ce se întâmplă aici, dacă nu ai fost aici, a mai spus Stiller.

Volodimir Zelenski i-a mulțumit actorului american pentru vizită și pentru sprijinul acordat.

Ucrainenii simt sprijinul lumii întregi, inclusiv a multor celebrități. Vizita lui Ben Stiller demonstrează încă o dată acest lucru. Călătoria ta la Irpin și Makarov, întâlnirile cu oamenii noștri spun multe. Apreciem că ești cu aici în această perioadă dificilă pentru țara noastră, a transmis și Zelenski.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter