BEN AFFLECK: frumos, deştept şi cu bani

De Viva.ro, pe

Noul copil de suflet al cinematografiei după ce filmul său, „Argo”, a luat aproape toate premiile care i-au ieşit în cale, sex simbol al generaţiei sale şi unul dintre cei mai familişti bărbaţi de la Hollywood, Ben Affleck demonstrează că „frumos, deştept şi cu bani” este cel mai hot trend al sezonului.
Ben Affleck are ceva din can­doarea lui Leonardo di Caprio în „Titanic”, determinarea lui Bruce Willis în „Greu de ucis” şi sex appealul ultra masculin al lui Brad Pitt în „Troia” (mai ales în scena în care îl ucide pe Hector, fiul regelui Priam). Te-ai fi aşteptat şi nu prea ca un băiat frumos şi timid să aibă atâta tenacitate încât să-l învingă pe însuşi Steven Spielberg la capitolul regie.

Aproape că n-au fost premii pe care Affleck să nu le fi luat anul acesta cu „Argo”, al treilea lungmetraj pe care l-a regizat până acum. De la Globurile de Aur, până la premiile Bafta sau Oscaruri, Affleck s-a dovedit un adversar redutabil pentru „greii” industriei care obişnuiau ca an de an să-şi împartă marile trofee între ei. De altfel, la 26 de ani el a câştigat un Oscar împreună cu Matt Damon pen­tru Cel mai bun scenariu (Good Will Hunting, 1997).

Workaholicul

Oricât ar suna de clişeistic, Ben Affleck pare să fi găsit reţeta perfectă pentru o viaţă de familie împlinită şi o carieră de succes. Băiatul tăcut şi muncitor care nu a supărat niciodată pe nimeni şi nici n-a ţinut prima pagină a tabloidelor (deşi ar fi putut, dacă ar fi continuat relaţia cu JLo) este un tată minunat pentru cei trei copii ai săi şi un soţ fidel lui Jennifer Garner.
Vezi mai multe despre Ben Affleck pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter