Ben Affleck, despre dependența de alcool: „Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism şi să fiu alcoolic“

De Oana Dinu, pe
Ben Affleck a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate că poate vorbi deschis despre dependența lui și este chiar mândru de asta. Actorul se confruntă de multă vreme cu alcoolismul. 

Actorul în vârstă de 46 de ani are probleme cu alcoolul de mulți ani, iar în 2001 s-a internat pentru prima oară la o clinică  de dezalcoolizare, unde a mai revenit de două ori, în decembrie 2017 și în vara anului trecut.

„Lupta împotriva oricărei dependenţe este pe tot parcursul vieţii şi dificilă. Nu poţi să nu urmezi tratamentul. Este un angajament continuu“, spunea Affleck la ieșirea din clinică.

Invitat recent la emisiunea „Today“ de la NBC, pentru a prezenta viitorul său film, „Triple Frontier“, actorul a vorbit deschis despre alcoolism și modul în care l-au afectat experiențele legate de această dependență: „Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism şi să fiu alcoolic. Face parte din viaţa mea. E ceva cu care m-am confruntat. Nu trebuie să-mi acapareze întreaga identitate şi să însemne totul, dar este ceva la care ştii că trebuie să lucrezi” a explicat actorul, conform Adevărul.ro.

„Simt că am o problemă şi că vreau să vorbesc despre ea şi sunt mândru de asta… Este despre tine însuţi, despre viaţa ta, familia ta. Întâlnim astfel de obstacole şi trebuie să ne confruntăm cu ele“ a mai adăugat acesta.

Ben Affleck a vorbit și despre familie

Cea care i-a fost alături mereu alături în lupta cu alcoolismul a fost Jennifer Garner. Deși cei doi au divorțat în 2015, au rămas în relații apropiate pentru a-și crește împreună cei trei copii. Despre fosta lui soție, Ben Affleck are numai cuvinte de laudă: „Ea este minunată. Cineva este mama copiilor tăi, ei vor fi cei mai importanţi, persoanele principale din viaţa ta şi asta e bine.”

Actorul a adăugat: „Sper că sunt un tată destul de bun. Cu singuranţă încerc foarte mult. Sunt norocos că au o mamă grozavă şi ea ajută mult în a ne descurca în calitate de părinţi în cel mai bun mod posibil… care este într-adevăr centrul preocupării din viaţa mea, accentul din viaţa mea este ce iubesc să fac. Este ceea ce mă face fericit şi totul va veni de la sine“.

În august 2018, actrița Jennifer Garner, a organizat o intervenție pentru a-l influența să își rezolve problemele și să scape de dependența de alcool.

Dublu câştigător al premiului Oscar, Ben Affleck  s-a remarcat cu roluri din filme precum „Good Will Hunting”, „Dogma”, „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love”, „Pearl Harbor”, „Daredevil” şi „Jocuri la nivel înalt/ State of Play”.

Sursă foto: northfoto.com

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter