Jurămintele pe care și le-au făcut Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă au fost „dureros de frumoase”. Martorii au plâns când i-au auzit în timpul ceremoniei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 17:47

Povestea de iubire spectaculoasă pe care o trăiesc Jennifer Lopez și Ben Affleck și-a pus amprenta asupra jurămintelor emoționante pe care cei doi miri și le-au spus în timpul nunții. Kevin Smith și Jason Mewes, vechi prieteni ai cuplului și martori la eveniment, spun că nu s-au putut abține și au plâns în timp ce Ben și J.Lo și-au citit jurămintele.

La nunta romantică din 20 august, Ben Affleck (în vârstă de 50 de ani) și Jennifer Lopez (53 de ani) și-au emoționat toți invitații cu jurămintele pe care și le-au pregătit și, potrivit martorilor, foarte puțini au fost cei care au reușit să nu verse nicio lacrimă. La ceremonia, găzduită de uriașa proprietate a lui Ben, de 35 de hectare, din statul Georgia, au participat familiile dar și prieteni apropiați, inclusiv Kevin Smith și Jason Mewes, cei care au oferit mai multe detalii intime de la ceremonie.

„A fost unul dintre cele mai romantice momente la care am asistat în viața mea”

„Am plâns ca o bătrânică la nuntă…ca mama mea atunci când merge la nunți”, a pus Kevin, la Extra TV. „Sincer, a fost unul dintre cele mai romantice momente la care am asistat în viața mea, și nici măcar n-a fost momentul meu romantic”, a continuat acesta. Căsătoria lui J.Lo cu Ben a fost oficiată de bunul lor prieten Jay Shetty, pe proprietatea pe care Ben a cumpărat-o în timpul primei logodne cu Jennifer, între 2002 și 2004.

Jurămintele pe care și le-au făcut Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă au fost "dureros de frumoase". Martorii au plâns când i-au auzit în timpul ceremoniei
La ceremonia, găzduită de uriașa proprietate a lui Ben, de 35 de hectare, din statul Georgia, au participat familiile dar și prieteni apropiați, inclusiv Kevin Smith și Jason Mewes, cei care au oferit mai multe detalii intime de la ceremonie.

„Este unul dintre scriitorii mei preferați”, a spus Kevin, despre Ben Affleck. „L-am auzit pe Ben într-un moment de elocvență maximă (n.r. – atunci când și-a spus jurământul față de Jennifer), fără să încerce să distreze pe nimeni. Noi, scriitorii, încercăm mereu să-i distrăm pe cei din public, dar ei și-au scris jurăminte care au fost, pur și simplu, dureros de frumoase. Vă spun, această nuntă ar fi făcut cel mai mare cinic să creadă în iubirea adevărată. A fost nemaipomenit. Incredibil de bine organizat a fost totul, foarte elegant, dar extrem de emoționant. Am plâns pe toată durata ceremoniei”, a confirmat și Mewes.

„A fost destul de spectaculos și a fost drăguț din partea lor că m-au invitat pentru că a fost o nuntă restrânsă”, a adăugat Mewes.

Secretul rochiei purtate de J.Lo la ceremonia din Las Vegas

Kevin Smith a lucrat ca regizor împreună cu „Bennifer” la fimul Jersey Girl, în 2004. Producția a ajuns în cinematografe după despărțire dramatică a cuplului, din 2004, astfel că Smith a fost nevoit chiar să scoată din film o secvență de nuntă. Atunci când J.Lo a dezvăluit că a purtat „o rochie dintr-un film vechi” la cununia cu Ben din Las Vegas, de acum câteva săptămâni, fanii au dedus rapid că e vorba de rochia creată de Alexander McQueen în acea secvență nepublicată vreodată din Jersey Girl.

„Am văzut doi oameni muncind foarte mult pentru ca povestea lor de iubire să se întâmple și pentru a închide cercul”, a spus Kevin, despre cei doi prieteni ai săi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter