Ben Affleck și Ana de Armas, surprinși la masa împreună în Havana

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 09 martie 2020, 16:47

Celebrul actor american Ben Affleck și actrița cubaneză Ana de Armas au fost surprinși plimbându-se împreună prin Havana.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce luau masa de prânz, alături de un angajat al unui restaurant cu specific italian, în districtul Playa. Affleck și de Armas se află în Havana la filmările pentru pelicula “Deep Water”, în regia lui Adrian Lyne (”Flashdance” şi ”Nine 1/2 Weeks”), care este o adaptare a cărţii cu acelaşi nume a scriitoarei Patricia Highsmith.

În acest thriller erotic, Affleck joacă rolul unui soţ înstărit care ştie că soţia sa are relaţii cu alţi bărbaţi şi care devine principalul suspect în dispariţia amanţilor acesteia.

Celebrul actor este de asemenea producător, scenarist şi regizor laureat cu Oscar pentru „Good Will Hunting” şi „Argo”,

Ana de Armas, partenera sa din film, a avut o carieră fulminantă la Hollywood şi a jucat alături de actori celebri precum Ryan Gosling şi Harrison Ford în „Blade Runner 2049”.

Ea va putea fi văzută interpretând-o pe Marilyn Monroe într-un film biografic pe care îl pregăteşte Netflix pentru luna aprilie şi în rolul uneia dintre fetele Bond în viitorul film din această franciză, „No Time to Die” .

sursa foto – profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter