Marii absenți de la nunta extravagantă a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 august 2022, 16:27

Jennifer Lopez (53 ani) și Ben Affleck (50 ani) s-au căsătorit în secret în iulie 2022, în Las Vegas. Ulterior, perechea și-a spus „DA” pentru a doua oară, de această dată în prezența familiei și prietenilor, în timpul unei ceremonii fastuoase, pe proprietatea actorului în valoare de 8 milioane de dolari din Georgia, SUA.

Marii absenți de la nunta extravagantă a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck

Ceremonia a fost oficiată de autorul Jay Shetty (34 de ani). Jennifer Lopez a optat pentru o rochie spectaculoasă, cu o trenă de aproximativ 6 metri, creație Ralph Lauren. Ben Affleck a purtat un sacou alb și pantaloni negri. Restul invitaților, care au plecat cu daruri în plase din pânză inscripționate cu inițialele mirilor, au respectat codul vestimentar impus de cuplu, all-white.

De la eveniment nu au lipsit copiii actorilor, gemenii Emme și Max (14 ani), pe care Jennifer îi are din căsnicia cu Mark Anthony (53 de ani); Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani), copiii actorului din căsnicia cu Jennifer Garner (50 de ani).

Anthony și Garner nu au fost prezenți la ceremonie. Solistul se afla în turneu în Miami, Florida, alături de logodnica lui, în momentul în care Lopez și Affleck și-au oficializat relație. Deși ar fi putut participa, Garner a refuzat, fiind fotografiată la cumpărături în timpul nunții fostului ei partener de viață.

De la nuntă au mai lipsit fratele mirelui, Casey Affleck (47 de ani), și cea mai bună prietenă a miresei, actrița Leah Remini (52 de ani).

„Lucrurile bune merită așteptate. Închin un toast pentru suișuri și coborâșuri, noi începuturi și descoperirea altor izvoare ale unei iubiri vechi”, a scris Casey în mediul online, în dreptul unei fotografii cu el, Ben și Jennifer din 2002. „Bine ai venit în familie! Pregătește-te pentru niște reală disfuncționalitate! Glumesc, glumesc. Jen, ești o bijuterie. Te iubim atât de mult!!! ❤️”, a încheiat. Casey a lipsit de la eveniment din pricina unor obligații familiale.

Jennifer și Leah încă se urmăresc în mediul online. Remini a lipsit de la eveniment fiind reținută de pregătirile fiicei sale, Sofia (18 ani), pentru plecarea la facultate.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez cu actorul Ben Affleck

Citește și: Ben Affleck, epuizat în luna de miere cu Jennifer Lopez. Actorul a fost fotografiat dormind, în timpul unei plimbări romantice cu barca

Citește și: Jennifer Lopez are o colecție impresionantă de inele de logodnă! Cum arată bijuteriile

Jennifer și Ben au mai format un cuplu din 2002 până în 2003. S-au cunoscut în anul 2002, pe platourile de filmare ale comediei romantice „Gigli”. În același an s-au logodit, pentru ca, în toamna anului următor, Ben să pună punct relației cu doar 4 zile înaintea nunții lor programate pe 14 septembrie.

Actorul s-a despărțit de artistă pentru Jennifer Garner (50 de ani), alături de care are trei copii, Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani). Affleck și Garner s-au căsătorit în 2005 și s-au separat în 2015, după ce actorul ar fi înșelat-o cu bona copiilor lor.

În 2004, Jennifer s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony (53 de ani), alături de care îi are pe gemenii Emme și Max (14 ani). Jennifer și Marc s-au separat în 2011, însă divorțul s-a finalizat abia în 2014. Din 2017 până în 2021, Jennifer a format un cuplu cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (47 de ani). Fosta pereche s-a logodit în martie 2019 și s-a despărțit la începutul anului 2021, din cauza infidelității bărbatului.

Anterior, între 1997 și 1998, Jennifer a mai fost căsătorită cu actorul Ojani Noa (47 de ani), iar între 2001 și 2002 cu dansatorul Cris Judd (53 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter