Bella Thorne și iubitul ei au rupt logodna. Actorii au fost împreună 3 ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 13:55

Bella Thorne (24 de ani) și Benjamin Mascolo (28 de ani) s-au despărțit după trei ani de relație dintre care unul de logodnă. Actorii s-au logodit în martie 2021, pe platourile de filmare ale peliculei „Time is up”, în care au jucat împreună. „A spus DA”, a scris Benjamin la vremea aceea, alături de mai multe imagini.

Bella Thorne și iubitul ei au rupt logodna. Actorii au fost împreună 3 ani

Solistul a confirmat despărțirea pe Instagram. „Îi doresc doar binele acestei persoane și îi voi fi mereu alături. Te iubesc”, a scris la Insta Story.

Potrivit People, despărțirea a fost amicală. „Programele lor conflictuale au dus la mult timp petrecut departe unul de celălalt, rezultând în despărțire”, a declarat un apropiat al fostului cuplu.

În iulie 2019, Bella a vorbit despre sexualitatea ei. „De fapt, sunt pansexuală, nu știam asta. Îți plac ființele. Îți place cine îți place. Nu trebuie să fie fată sau băiat, un el, o ea, ei, ele, asta sau aia. Literalmente… îți place o personalitate. Îți place o ființă”, spunea actrița atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Soția actorului Alexander Ludwing din serialul „Vikings”, a treia sarcină pierdută

Cum a reușit John Travolta să depășească decesul primului fiu

Kate Bosworth și Justin Long și-au confirmat relația. Actrița a divorțat de fostul soț în august 2021

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

În octombrie 2019, Bella anunța că avea o nouă iubită, Alex Martini, în timpul relației cu Benjamin. „Voi fetelor sunteți drăguțe”, spunea Benjamin atunci.

Anterior, Bella a format mai mulți ani un cuplu cu rapperul Mod Sun (35 de ani). După despărțirea de rapper, Bella a fost într-o relație deschisă cu solista și creatoarea de conținut Tana Mongeau (23 de ani), de care s-a despărțit în februarie 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter