Bebeluşul regal: Kate Middleton va naşte azi?

De Erika Chivu, pe

După unele surse, medicul lui Kate Middleton ar fi stabilit data de 19 iulie ca dată probabilă a naşterii.
Până de curând, presa din Anglia credea că sarcina lui Kate Middleton a depăşit termenul. Jurnaliştii aflaseră că data probabilă a naşterii a fost stabilită pentru 13 iulie, care a fost sâmbăta trecută.
Însă cele mai noi informaţii spun că termenul este 19 iulie. De altfel, Kate însăşi a declarat că trebuie să nască la mijlocul lui iulie, însă nu a menţionat data estimată de medic. Soacra lui Kate, Camilla declara lunea trecută că se aşteaptă să aibă un nepot până la sfârşitul acestei săptămâni.
Deşi jurnaliştii din toată lumea stau în faţa spitalului de două săptămâni, aşteptând ziua cea mare, nimeni nu a suflat o vorbă, în mod oficial, despre naştere. Se ştie doar că echipa care o va asista pe ducesă este deja în alertă şi poate fi chemată la spital în orice moment.
Totuşi, s-ar putea să mai avem de aşteptat. Copilul se poate naşte chiar şi pe 2 august, căci dacă naşterea nu se declanşează de la sine, medicul o va induce abia la două săptămâni după termenul stabilit.
Kate şi-a petrecut weekendul trecut acasă la părinţii ei, în timp ce soţul ei, prinţul William, a trebuit să-şi îndeplinească datoriile oficiale şi a jucat două meciuri de polo în scop caritabil. Se pare că şi el se aşteaptă să devină tată cât de curând pentru că şi-a luat câteva zile libere de la locul de muncă – William este piloit de elicopter.
Poze: Uite ce bine arată ducesa Kate, însărcinată în opt luni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter