Bătălia judiciară dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de sfârșit

De Oana Savin, pe
Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă să evite un proces dureros pentru copiii lor, astfel că sunt pe punctul de a ajunge la un acord de divorț ce le-ar evita prezența în sala de judecată.

După o bătălie judiciară ce a durat doi ani, acordul dintre Jolie și Pitt privind custodia copiilor este aproape de finalizare. Se pare că cei doi actori încearcă să evite un proces care i-ar prejudicia pe copiii lor minori.

Potrivit unei surse apropiate Angelinei, ambii sunt de acord să încheie negocierile înainte de data procesului prevăzut să înceapă pe 4 decembrie.

Deşi se ştie că Jolie luptă pentru a-i oferi o custodie minimă fostului său soţ, se pare că acordul îi va acorda lui Brad Pitt timp suficient pentru a petrece cu copiii săi, notează The Blast.

Revista americansă susține că Brad și Angelina au realizat că lupta prin tribunale nu va aduce nimic bun, astfel că s-au decis să încheie un acord în următoarele zile.

Acest proces ar fi fost epuizant pentru cei șase copii ai actorilor, care au fost supuși la evaluări constante privind custodia.

Pe lângă custodia copiilor, cei doi trebuie să ajungă la un acord și în privința celor 450 milioane de euro, în bani și proprietăți.

Citește și: Topul celor mai bine îmbrăcate vedete în 2018. Cine ocupă primul loc în clasament 

Citește și: Justin Bieber, surpriză uriașă pentru Hailey Baldwin, de ziua ei de naștere 

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter