Ashley Tisdale, fotografie nud în mediul online în ultimele luni de sarcină

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 18:30

În septembrie 2020, în mediul online, actrița Ashley Tisdale (35 de ani) și muzicianul Christopher French (38 de ani) au anunțat că urmează să devină părinți. O lună mai târziu, perechea a dezvăluit că vor avea o fiică.

Ashley Tisdale, fotografie nud în mediul online în ultimele luni de sarcină

Recent, pe Instagram, Ashley a publicat o fotografie nud. În dreptul ei, actrița a transmis un mesaj emoționant. „Atât de mult din timpul nostru îl petrecem iubindu-i pe ceilalți. Hai să începem să ne iubim pe noi și corpurile noastre în toate formele sale. Corpurile noastre fac atât de multe pentru noi zi de zi și neglijăm acest aspect. Mulțumește-i corpului tău. Spune-i că-l iubești”, a scris actrița pe Instagram.

În octombrie, alături de mai multe imagini care confirmau sexul bebelușului, Ashley a mai scris: „Anul acesta a fost dificil, asta clar. Urcușuri și coborâșuri, un carusel de emoții. Cred că ziua aceasta a fost preferata mea de până acum! Am plâns. Am fost atât de fericită. P.S. Pentru cei care fac eforturi pentru petrecerile de dezvăluire a sexului. Un tort cu roz sau albastru în interior este LA FEL de satisfăcător ca artificiile și mai sigur!”.

Ashley și Christopher și-au oficializat relația în anul 2014. În septembrie 2020, perechea a aniversat 6 ani de mariaj.

„Wow, nu pot să cred că suntem căsătoriți de 6 ani! Cum zboară timpul. Îmi amintesc teama care m-a cuprins când am devenit un cuplu pentru că nu-mi venea să cred cât de frumos mă tratai. Nimeni nu m-a tratat așa cum ai făcut-o tu. Am renunțat la frică, am avut încredere în inima mea și 8 luni mai târziu eram doi copii nebuni și logodiți. Chris, m-ai făcut o versiune mai bună a mea. Mă inspiri în fiecare zi. Inima ta este pură. Ai face orice să mă vezi fericită”.

Actrița a încheiat mesajul spunând că este recunoscătoare să fie partenera soțului ei și că îl iubește.

Foto: Instagram

Citește și:

Alessia și fostul iubit luptă pentru custodia fiului lor: „Nu există nicio relație între noi acum”

Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat sexul celui de-al treilea copil

Marilyn Manson, acuzat de fosta logodnică de abuz fizic, psihologic și sexual

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter