Artistul Jason Derulo va deveni tată pentru prima oară

De Adelina Duinea, pe

Artistul Jason Derulo (31 de ani) și iubita lui, creatoarea de conținut Jena Frumes (27 de ani), au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Perechea a făcut dezvăluirea în cadrul unui videoclip emoționant.

În imaginile video publicate pe Instagram, perechea se plimbă pe plajă. Jena poartă o rochie roz pudrat mulată, iar solistul o cămașă cu imprimeu și o pereche de jeanși albi trei sferturi.

Artistul Jason Derulo va deveni tată pentru prima oară

„Nu am putea fi mai nerăbdători să începem acest nou capitol din viețile noastre”, a scris Jason în descrierea videoclipului postat duminică, 28 martie 2021. Pe contul personal, în dreptul unei singure imagini, Jena a scris simplu: „Mama&Tata”.

După anunțul sarcinii, perechea a publicat un alt videoclip în care a anunțat că va dezvălui sexul bebelușului pe 31 martie. Jena crede că va fi fată, iar Jason crede că va fi băiat, rămâne să aflăm care dintre ei a intuit corect.

Jason și Jena formează un cuplu de mai bine de un an. În luna august a anului trecut, Jason a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu vloggerița.

„Ne-am cunoscut la sală. Ne-am cunoscut la Equinox”, a spus solistul pentru Page Six. „Avem amândoi o dorință similară de a ne antrena fizic tot timpul. O mai văzusem la sală o dată înainte. A doua oară am decis să o abordez. Restul este istorie.”

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Deși nu a dezvăluit când, mai exact, au devenit un cuplu, a menționat că a fost cândva la începutul pandemiei de coronavirus. În același interviu, Jason a admis că ajunsese „la acea vârstă” la care apare dorința de a deveni părinte.

În aceeași lună, Jason a dezvăluit pentru People că pandemia de coronavirus l-a făcut să reflecte mai mult asupra vieții lui. „Ultimele luni au schimbat felul în care mă gândesc la cariera mea”, spunea în august 2020.

„Nu cred că mai pot să stau departe de casă la fel de mult. A schimbat mulți oameni, corect? După ce se va sfârși totul, cum revii la muncă și continui ca și cum nimic nu s-a întâmplat? Nu cred că pot reveni la același stil de viață care presupune să zbor către o altă destinație în fiecare zi. Lucrurile trebuie în mod clar să se schimbe.”

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter