Antonia și Alex Velea, invitați la „Chefi la Cuțite”. Ce a gătit cuplul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 15:08

De 8 ani și jumătate, Antonia (31 de ani) formează un cuplu cu artistul Alex Velea (36 de ani). Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 6 și, respectiv, 4 ani. Artista mai are o fiică, Maya, în vârstă de 10 ani, din primul mariaj.

Deși s-au cunoscut când formau alte cupluri, Antonia cu primul ei soț, Vincenzo Castellano, și Alex cu prima lui soție, Ana, povestea lor a început abia după ce respectivele relații s-au sfârșit. „Ne cunoaștem din anul 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul anului 2012”, a spus Alex. „E o poveste grea”, a completat Antonia.

Ce au gătit Antonia și Alex Velea în emisiunea „Chefi la Cuțite”?

„Ne-am dorit foarte mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate. Cumva eram răniți și ne doream să găsim pe cineva cu care să împărtășim dragostea pe care ne-o doream de fapt. Ne-am întâlnit și ne-am îndrăgostit și am trecut peste toate impedimentele și toate obstacolele și uite. Suntem împreună de 8 ani, avem doi copii, avem trei copii, eu zic că avem trei copii, chiar dacă Maya este din prima ei căsătorie. Sunt un om împlinit și fericit. Sper că sunt un stâlp pentru ea, așa cum e și ea pentru mine. Te iubesc și te respect și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine. Acum o să mă întrebe dacă am pregătit inelul. În ultimul timp mi-a făcut gluma asta: «Știu! Mă ceri de nevastă! Știu, deci de-asta m-ai chemat la emisiune. Unde e inelul?»”, a mai spus solistul.

„Stai măi, gata”, a adăugat Antonia lăcrimând. „Da, așa sunt eu idiot, am trecut dintr-una într-alta. Sunt super fericit că e lângă mine pentru că e sprijinul meu la modul cel mai serios, e prietenul meu cel mai bun, e totul pentru mine”, a încheiat Alex.

Citește și:

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Perechea a gătit butter chicken și a primit trei cuțite, de la toți cei trei jurați, chef Sorin Bontea (51 de ani), chef Florin Dumitrescu (33 de ani) și chef Cătălin Scărlătescu (48 de ani).

Cariera Antoniei a început în urmă cu 11 ani, în 2009, odată cu lansarea hitului Roses on Fire, în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a avut succes atât pe plan național, cât și internațional.

După ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory, la sfârșitul anului 2003, și după participarea în competiția Big brother, Alex a colaborat cu artistele Anna Lesko (41 de ani) și Anda Adam (40 de ani), lansându-și primul album solo, Yamasha, în anul 2006.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter