Anghel Damian și Lia Bugnar se întâlnesc aproape zi de zi. Care este motivul

De Unica.ro, pe

Anghel Damian (30 de ani) și Lia Bugnar (53 de ani) au format un cuplu timp de aproximativ 9 ani. În prezent, actorul este într-o relație cu artista Theo Rose (25 de ani). Solista și scenaristul s-au apropiat la filmările serialului „Clanul”, pe care Anghel îl regizează și în care Theo este distribuită într-unul dintre rolurile principale.

Anghel Damian și Lia Bugnar se întâlnesc aproape zi de zi. Care este motivul

Deși s-au despărțit, Anghel și Lia se văd aproape zilnic. De ce? Pentru că lucrează împreună la același proiect, „Clanul”. Anghel și Lia s-au alăturat echipei de producție în februarie, scenariul serialului fiind scris de ei.

Anghel a explicat cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose. A fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică. E o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar care nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian luna trecută, pentru EGO.ro.

Ulterior, Codin Maticiuc, unul dintre actorii din distribuția serialului, a vorbit despre începuturile relației dintre Anghel și Theo.

„E foarte talentată (n.red.: Theo Rose) și asta-mi tot spunea regizorul, Anghel Damian. Te gândești… n-a jucat niciodată nicăieri, n-a făcut cursuri, ați luat-o că e drăguță, că e super pe val, că e nume, că ai nevoie și de așa ceva. Și el îmi zice: «Nu, vezi că la casting am luat-o și e super talentată». Mi-a zis de vreo 10-15 ori, îmi tot repeta asta”, a declarat Codin Maticiuc, pentru Ciao.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, dar încă îi mai leagă ceva. Ce au observat fanii pe rețelele de socializare

Citește și: Anghel Damian a spus cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care el l-a regizat

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Theo Rose și Anghel Damian au fost obligați să-și confirme relația după ce paparazzi Cancan i-au surprins pe 29 iulie la plimbare în București, îmbrățișându-se și sărutându-se.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a declarat Anghel Damian pentru Cancan.

Anterior, solista a format timp de mai bine de 4 ani un cuplu cu dansatorul Alex Leonte, nepotul coregrafului Marin Barbu, cunoscut publicului larg drept Nea Mărin. Timp de mai bine de 12 ani, Lia Bugnar a fost căsătorită cu scenaristul Dragoș Buhagiar, actualul președintele al UNITER (Uniunea teatrală din Romania), de care a divorțat în 2013.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter