Angelique Boyer, gafă de proporții. Actrița de telenovele a purtat o rochie invers și a lansat #AngeliqueChallenge

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 15 martie 2019, 13:15
Angelique Boyer a făcut o gafă colosală la gala de decernarea a Premiilor Tv y Novelas 2019, cel mai mare eveniment anual dedicat producțiilor de televiziune, inclusiv telenovelelor, din Mexic. Binecunoscuta actriță, care i-a dat viață personajului Teresa în celebra telenovelă cu acelasi nume, a purtat rochia invers.

Angelique Boyer, în vârstă de 30 de ani, a îmbrăcat la eveniment o superbă rochie aurie… cu fața la spate. Totul ar fi trecut neobservat dacă spatele rochiei nu ar fi lăsat la vedere… sânii actriței, astfel reușind să atragă atenția tuturor și să trezească suspiciuni cu privire la corectitudinea ținutei.

Angelique Boyer

Angelique Boyer a fost câștigătoarea premiului Cea mai bună actriță în rol principal pentru prestația din telenovela „Amar a muerte”, dar marele său noroc a fost că, înainte de a urca pe scenă, a fost atenționată de gafa făcută și s-a schimbat. Cu toate astea, în fotografiile făcute la sosire și în interviurile inițiale, Angelique Boyer apare cu rochia îmbrăcată invers, chiar la brațul iubitului său, Sebastian Rulli, binecunoscutul actor și protagonistul din telenovela „Teresa”. Angelique Boyer și Sebastian Rulli sunt împreună din 2014 și formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea telenovelelor.

Angelique Boyer, cu toate că a fost criticată de toată lumea pentru neatenția ei, a privit cu umor toată situația: „Rochia are un croi avangardist, dar inspirat din anii ’20, ’30, iar eu am făcut-o reversibilă.” – a comentat cu umor actrița din telenovela „Teresa” care, totodată, a lansat un nou trend în mediul online: #AngeliqueChallenge. Sub acest haștag, vedete și persoane obișnuite din America Latină, dar și fani care o urmăresc pe actriță din toate colțurile lumii au postat filmulețe sau fotografii cu haine purtate invers. Inclusiv iubitul său, Sebastian Rulli, a intrat în joc și a făcut haz de necazul partenerei sale de viață.

Angelique Boyer nu a fost singura care a gafat-o în stil mare, ci și Kate Middleton, de data aceasta nu din neatenție, ci din neștiință. Ducesa de Cambridge a purtat o bluză mov cu fața la spate. Bluza, creație a unei mari case de modă, este recomandat a se purta cu nasturii în spate. În plus, așa cer inclusiv nasturii de la manșetă.

Kate Middetlon

Ne întrebăm, ironic și în glumă, oare Kate Middleton a vrut să o susțină pe actrița de telenovele și să participe la noul trend online, #AngeliqueChallenge?

Angelique Boyer, gafă de proporții. Actrița de telenovele a purtat o rochie invers și a lansat #AngeliqueChallenge

Sursă foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter