Angelina Jolie face divorțul atât de ostil încât avocata sa a demisionat

De Oana Savin, pe
Angelina Jolie se luptă cu Brad Pitt atât de tare și urât în divorțul lor  încât avocata actriței renunță la caz. Surse apropiate vedetei de la Hollywood, spun că Angelina luptă până la sânge. Se pare că actrița vrea să ucidă orice fel de relație pe care Pitt o are cu copiii lor.

Ea (n.r. Angelina) este plină de furie și este ridicol de nerezonabilă”, a afirmat sursa citată pentur TMZ.

Mai mult, Laura Wasser, avocata lui Jolie va renunța la caz deoarece a devenit prea veninos. Nu a existat o potrivire deoarece aceasta promovează divorțurile bazate pe înțelegeri și împărțirea custodiei copiilor.

Angelina a angajat deja o altă firmă de avocatură care să o reprezinte, însă pentru moment divorțul Angelinei și al lui Brad este departe de a se încheia.

Cei doi se află într-o luptă continuă.

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au început relația în 2005, iar în inauarie 2006, actrița era deja însărcinată cu primul copil al cuplului. Ei și-au anunțat logodna în aprilie 2012, după șapte ani petrecuți împreună, și s-au căsătorit pe 23 august 2014, la reședința lor Château Miraval din Correns, Franța. Jolie a preluat numele lui Pitt după căsătorie.

Cei doi s-au despărțit în 2016 și deși au încercat în 2017 o împăcare, relația lor nu a mai avut nicio șansă. Angelina l-a acuzat pe Brad că ar fi fost violent cu copiii lor, acesta fiind principalul motiv al divorțului.

Citește și: Demi Lovato va merge la un centru de reabilitare: „Boala aceasta nu dispare”

Citește și: Soția asasinului lui John Lennon, mărturii cutremurătoare

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter