Angelina Jolie riscă să piardă custodia copiilor

De Mădălina Manole, pe
Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în urmă cu 2 ani, dar nici până în ziua de astăzi nu au reușit să ajungă la un acord privind custodia copiilor.

Cu toate că în prezent Angelina Jolie deține custodia completă a celor șase copii, actrița riscă, totuși, să o piardă conform tmz.com. Brad Pitt, care are dreptul să-și vadă copiii de câteva ori pe lună, este nemulțumit de programul de vizite și își dorește să petreacă mai mult timp cu aceștia. Astfel, acesta a obținut un ordin judecătoresc care-i permite acces mai mare la copii. De la cateva ore, cum era până acum, Brad va avea dreptul să petreacă până la o săptămână alături de micuți, și, în plus, va putea să interacționeze cu aceștia fără ca Angelina să îl monitorizeze. Menționăm că până acum toate mesajele trimise de Brad și destinate copiilor, erau controlate de Angelina.Angelina Jolie si cei 6 copii

Angelina Jolie a fost somată de judecătorul care se ocupă de caz, iar dacă actrița nu va ccepta să fie mai indulgentă cu programul, va risca să piardă custodia copiilor.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape 10 ani, şi s-au despărțit în septembrie 2016, actrița câștigând custodia celor șase copii: trei adoptați și trei biologici. Motivul care i-a condus la divorțul încă nepronunțat a fost, se pare, dependența de alcool a lui Brad Pitt și faptul că acesta devenise violent cu copiii.

Citește și – Victoria către David Beckham: ”Divorțezi de mine?”

Citește și – Katy Perry a publicat din greșeală un mesaj intim destinat lui Orlando Bloom

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter