Andreea Marin a lansat în Parcul Izvor conceptul CX WORX la Fall Kick Off 2012

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 30 august 2019, 13:41

Peste 2000 de persoane au participat la cea de-a treia ediție Fall Kick Off 2012 , care a prezentat pe 30 septembrie, în Parcul Izvor, un nou sezon de concepte de group training marca World Class.
Fall Kick Off 2012, parte din marele eveniment al toamnei BIKE FEST 2012- organizat de Green Revolution (prima asociație nonguvernamentală de ecologie urbană din România) și-a propus să promoveze stilul de viață sănătos și sportul în natură .

Antrenamentele pe care participanții le-au efectuat au fost între 30 – 50 de minute fiecare: PortDeBras, CXWORX, BODYPUMP, Zumba , Booty Express, BODYCOMBAT și un maraton de 4 ore de cycling.

Printre cei 2000 de participanți s-a aflat și Andreea Marin Bănică, o împătimită a sportului care încurajează mișcarea în aer liber. Dintre multele clase prezentate, Andreea a participat la demo-ul CXWORX, coordonat de Miss Fitness Universe Anca Bucur și Master Trainer Andreea Pavel. Spre sfârșitul clasei, Andreea Marin a fost invitată pe scenă alături de Anca și Andreea – antrenoarele World Class, prezentând împreună câteva mișcări specifice acestei clase.

Andreea Marin a ales CXWORX pentru că este un antrenament revoluționar care îmbunătățește mobilitatea, întărește și tonifică abdomentul dar este și foarte distractiv, pentru că se lucrează cu corzi elastice!

„Felicitări instructoarelor World Class care au „scos untul din noi”, duminica trecută în parcul Izvor, într-o demonstrație extrem de plăcută că, dacă vrei, se poate să faci mișcare în aer liber, să cunoști oameni frumoși care-și doresc să se simtă bine cu ei înșiși, nu neapărat să facă performanță în sport.
Să aibă un tonus bun, echilibru, sănătate, că-i mai bună decât toate. Mă bucur să văd oameni de diferite vârste, cu preocupări diverse, venind din toate colțurile capitalei pentru un motiv simplu: mișcarea în aer liber, sub îndrumarea unor campioane. O plăcere!” spune Andreea Marin.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter