Violeta și-a anunțat mama că se mută. Cum a reacționat Andreea Marin

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 17:59

Violeta, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică, a luat o decizie foarte importantă. Tânăra în vârstă de 15 ani își dorește să se mute în Statele Unite ale Americii, unde vrea să studieze Dreptul.

Adolescenta își dorește să studieze la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din America. Deși este mândră de fiica sa, Andreea Marin este și foarte tristă că va fi nevoită să se despartă de ea.

Violeta vrea să se mute în America

Cea care a vorbit despre decizia luată de Violeta a fost chiar Andreea Marin. Prezentatoarea a afirmat că fiica sa deja a început să învețe pentru a își putea îndeplini visul de a studia în America.

Deși spune că este tristă că se va afla atât de departe de singurul ei copil, Andreea știe că este spre binele Violetei și atunci privește lucrurile cu alți ochi.

Totuși, până la plecarea în SUA este mult timp, întrucât fiica Andree Marin și a lui Ștefan Bănică mai are doi ani de liceu.

Citește și: Andreea Marin, abilă în afaceri: „Poți spune că sunt un antreprenor de succes”. Cum și-a implicat fiica și iubitul / Exclusiv

„Mai are puțin și începe facultatea. (…) Nu e ușor. Cred că orice părinte își poate închipui că despărțirea de copil, din orice motiv ar fi, nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui, așa că înțelegi. (…) Tinerii din ziua de astăzi sunt foarte puternici, noi suntem mai emotivi, nouă ne este mai greu, dar ei își deschid larg aripile și abia așteaptă”, a afirmat Andreea Marin într-un interviu pentru Teo Show.

Citește și: Cum își crește Andreea Marin fiica și de ce nu îi dă mână liberă: „Regulile nu sunt făcute degeaba” / Exclusiv

„O să mă vedeți mai rar, cred că o să fiu tot timpul în excursie”, a glumit prezentatoarea, fâcând referire la faptul că va merge des în vizită la Violeta.

Andreea Marin, despre deciziie luate de Violeta

Despre faptul că Violeta își dorește să studieze Dreptul, Andreea Marin a vorbit și la FRESH by UNICA. Prezentatoarea a precizat că este foarte mândră de fiica sa adolescentă, care se implică, pe lângă școală, și în acțiuni de voluntariat.

Citește și: Andreea Marin și-a transformat casa de la țară într-un mic colț de rai. Cum arată acum reședința vedetei

„Acum face voluntariat pe mai multe direcții. Sunt chiar foarte mândră de ea. Este și la momentul în care se pregătește pentru facultate, mai are doi ani. Își dorește să urmeze Dreptul, dar are dreptul să se mai răzgândească până atunci. Eu i-am și spus, la vârsta aceasta multe pot să pară într-un fel azi și anul viitor să descoperi că ai o afinitate către altceva. Acum își dorește Dreptul și se pregătește pentru asta”, a declarat vedeta pentru Unica.

Citește și: Andreea Marin, despre momentul în care a fost surprinsă în sala Oscarurilor fără permisiune: „M-au lăsat să plec nevătămată” / Video

„E nevoie pentru facultățile către care îi zboară gândul, și care se află departe de țară, această dovadă a voluntariatului și implicarea în societate, să arăți că îți pasă, pe termen lung, nu doar punctual, ca să bifezi niște lucruri. E foarte important acest voluntariat. Și îl face cu dragă inimă”, a mai spus Andreea Marin.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Marin și fiica ei, Violeta

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter