Antonia, plătită de un cuplu pentru a lua masa împreună. Artista a primit o sumă imensă: „A fost cu condiții”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 05 aprilie 2023, 12:13

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este frumoasă, are o voce inconfundabilă, iar fanii ar face orice pentru a petrece puțin timp împreună cu ea și pentru a o cunoaște mai bine. Astfel că, nu este de mirare că unii plătesc bani grei pentru a o scoate la masă.

La fel ca multe alte vedete internaționale, Antonia a avut pachetele „Meet & Greet”, unde o persoană are ocazia să întâlnească o celebritate și să socializeze sau să îi pună diferite întrebări.

Antonia, plătită cu o sumă imensă de un cuplu de miliardari

Antonia susține concerte nu doar în România, ci și în străinătate. Și de multe ori, fanii sunt nerăbdători să o cunoască și în afara scenei. De aceea, mulți dintre ei apelau la aceste pachete de tip „Meet & Greet” pentru a o putea vedea mai îndeaproape și de a schimba câteva cuvinte cu artista.

Un cuplu de miliardari a scos din buzunar o sumă imensă pentru a putea lua masa cu iubita lui Alex Velea. Dar până a ajunge să o scoată în oraș pe îndrăgita cântăreață, cei doi au avut de dus câteva negocieri dure.

Citește și: Antonia, confesiuni despre viață, muzică și apartenența la România: „Mă ia anxietatea, devin timidă”

„M-am dus pe bani la masă. Nu pot să spun cu cine, era din altă țară. A fost cu condiții, s-a implicat managerul, s-a implicat tour managerul meu. N-am fost singură, mie mi-e frică de din astea. Eram cu mai mulți oameni. Era un cuplu, un domn și o doamnă”, a dezvăluit Antonia, potrivit Cancan.

Întrebată care a fost suma pe care cuplul a plătit-o pentru a ieși cu ei la masă, cântăreața a răspuns: „10.000 de euro au fost”.

Citește și: Cum arată Antonia fără make-up. Artista s-a fotografiat naturală: „Cea mai frumoasă din postura BIO”

Iubita lui Alex Velea este o persoană timidă

Deși este o artistă completă și iubită de milioane de oameni, Antonia a recunoscut că este o persoană timidă. Și, după ce s-a mutat în România, s-a simțit puțin pierdută, ca și cum nu își găsea locul. Între timp, l-a cunoscut pe Alex Velea care a reușit să o cucerească și să îi ofere o familie și stabilitate.

„Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum ”ești proastă, nu știi să vorbești. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face”, a afirmat Antonia în urmă cu ceva timp pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Antonia, dezvăluiri despre cei trei copii. Ce drum vor să urmeze în viață Maya, Akim și Dominic: „O să joace într-un film” / Video

Săptămâna trecută, artista a fost invitata lui Horia Brenciu în podcastul „Lucruri simple”, unde a vorbit despre faptul că este o persoană emotivă, iar acest lucru o împiedică să facă anumite lucruri, cum ar fi apariția într-un musical.

Citește și: Antonia, comparată cu Megan Fox pe rețelele de socializare. Imaginile cu care și-a cucerit fanii

„Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine, nu e ok. Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele, că o să falsez, că e ceva rău. Când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie”, a mărturisit Antonia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Antonia

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter