Andreea Marin, despre momentul în care a fost surprinsă în sala Oscarurilor fără permisiune: „M-au lăsat să plec nevătămată” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 14:50

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Cu zeci de ani de experiență în televiziune în spate, nu puține au fost situațiile amuzante, dar și dificile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.

Invitată în podcastul „Lucruri simple” al lui Horia Brenciu, fosta Zână a surprizelor, a povestit câteva din întâmplările de pe vremea când era reporter la televiziunea română.

Andreea Marin, prinsă de securitate în sala Oscarurilor

Andreea Marin a fost trimisă să transmită în direct de la gala decernării premiilor Oscar, în urmă cu mai mulți ani. Doar că, pe atunci, doar o anumită televiziune avea voie să intre în sala în care avea loc ceremonia, iar aceea nu era TVR. Din pură întâmplare, Andreea și cameramanul ei au nimerit în acea sală și au profitat că nu era nimeni acolo, pentru a filma câteva secvențe.

„La Oscar, aveam eu ecusonul ăla de intrare, dar intrarea aia era până la o limită. Și eu eram TVR, nu reprezentam NBC, CBS sau așa mai departe. Nu eram o televiziune care să aibă dreptul de a intra, înainte de seara decernării premiilor, în sala care se pregătea pentru decernarea premiilor. Acolo avea voie doar ABC sau cine transmitea worldwide și ceilalți preluau de la ei”, a povestit Andreea Marin.

Citește și: Cum își crește Andreea Marin fiica și de ce nu îi dă mână liberă: „Regulile nu sunt făcute degeaba” / Exclusiv

Citește și: Andreea Marin, despre copiii adoptați la distanță. De ce nu mai păstrează legătura cu ei / Exclusiv

„Când termin ce am de zis, intră securitatea”

„Și să vezi cum m-am pierdut eu pe acolo, am intrat pe o ușă, am intrat pe alta, eram cu cameramanul după mine. De unde descopăr că mă aflu direct în sală. Numai eu și cu ăia de pe scenă pentru că peste câteva ore începeau premiile. Zic eu ce am de zis, cum ar fi introducerea știrii din acea seară, fugeam după aia la sediu CNN, de acolo transmiteam imaginile în România. Și când termin de zis ultimul cuvânt, intră securitatea în sală”, a continuat prezentatoarea.

„Ce căutați aici, nu aveți voie! Cu mutrița aia a mea de Țara lui Piticot, am zis: „n-am știut, vă rugăm frumos, ne cerem scuze”, și-a amintit Andreea Marin amuzată.

Cei de la securitate i-au cerut caseta cu filmarea. Atunci, Andreea i-a zis cameramanului să dea orice altă casetă, numai pe cea filmată în sala Oscarurilor nu.

„Până la urmă, cu mutrița aia a mea i-am înduioșat și m-au lăsat să plec nevătămată și uite așa am fost singura televiziune care a avut transmisiune din sala Oscarurilor numai că nu știam că nu am voie”, a mai povestit Andreea Marin în podcastul „Lucruri Simple”.

Citește și: Andreea Marin, abilă în afaceri: „Poți spune că sunt un antreprenor de succes”. Cum și-a implicat fiica și iubitul / Exclusiv

Supranumită „Lady in yellow” de ceilalți jurnaliști

O altă întâmplare în care s-a aflat în centrul acțiunii s-a petrecut tot la Oscaruri, pe vremea când Andreea Marin nu avea bani pentru a-și cumpăra mai multe haine.

„Eu nu aveam bani pe vremea aia, nu aveam bani să îmi iau haine. Eu venind de la Iași o știam pe Irina Schrotter și Irina Schrotter îmi dăduse ea un sacou galben așa, cu fir strălucitor. Era foarte elegant, finuț. Era singurul meu sacou. Și l-am luat cu mine. Dar eu numai cu sacoul ăla în fiecare zi eram. Că eu nu aveam al doilea sacou. Toate carele de televiziune din întreaga lume erau acolo, filmau și pe covorul roșu și la intrare și oriunde și dădeau imagini în țările lor. Și ei mă tot vedeau prin camerele lor de filmat. Și m-au numit Lady in Yellow, crezând că este o strategie de imagine”, a spus Andreea Marin.

Toată lumea a crezut că reportera din România avea mai multe sacouri identice, însă adevărul era că Andreea Marin nu își permitea să își cumpere alte sacouri pe care să le îmbrace în timpul transmisiunilor.

„Adică: ea are 10 sacouri șmechere galbene și se îmbracă în fiecare zi cu altul numai ca să ne atragă nouă atenția. Pentru că, într-adevăr, pe covorul roșu, acel sacou galben ieșea în evidență. Și uite așa am apărut și pe coperta unei reviste mari de acolo, care în fiecare zi dădea corespondențe cu ce se întâmpla acolo în fiecare săptămână. Și eu am apărut pe copertă, Lady in Yellow”, a precizat Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin și-a găsit echilibrul: „În viață poți renunța la orice” / Exclusiv

Andreea Marin nu a fost plătită în primele luni ale emisiunii „Surprize, surprize”

Tot în timpul podcastului lui Horia Brenciu, fosta Zână a Surprizelor a povestit cum a lucrat în primele luni ale emisiunii „Surprize, surprize”, fără a fi plătită.

„Este adevărat că nu am fost plătită la începutul emisiunii „Surprize, Surprize”, nu este un secret. În primele trei luni, nu doar eu, ci toți cei care intrasem cu dreptul în echipă, fuseserăm aleși, dar ni s-a spus: Nu aveți voi banii să plătiți, câtă școală o să învățați aici, de la mine, în primele luni, primele trei luni. Rămâne numai cine cu adevărat merită”, a povestit prezentatoarea.

„În ziua de astăzi, tinerii noștri, se duc și își cer și pe mama și pe tata de la primul pas pe care-l fac în biroul celor care îi intervievează. De aici nu ajung ei prea departe, ei nu știu că performanța nu se atinge așa, performanța înseamnă să începi și din genunchi, să speli pe jos, să dai și cu mătura, să le faci pe toate pas cu pas, ca apoi să știi când vei fi om mare, ce să ceri fiecăruia și să respecți munca fiecăruia”, a precizat ea.

Andreea Marin a explicat că în primele trei luni nu a primit niciun ban, însă lucra cu tot dragul pentru că îi plăcea foarte mult ceea ce făcea.

„Da, trei luni nu am fost plătită, eram prima, plecam ultima de la redacție, iubeam ceea ce făceam, se citea entuziasmul meu, în ciuda faptului că nu era plătită și nu eram nici vreo persoană bogată. Dar cea mai importantă resursă pe care o aveam eu era această dorință de a reuși, de a demonstra și de a face o treabă bună și cu această resursă am avut apoi de câștigat. Și am fost și plătită, deci care e graba, până la urmă?”, a mai spus Andreea Marin.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Marin

Sursă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter