Andra și Andrei Bănuță, piesă omagiu pentru Dan Spătaru. În videoclip apare și Cătălin Măruță: „Un cadou pentru public” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 05 mai 2023, 15:20

Andra a lansat o nouă piesă, intitulată „Nu m-am gândit la despărțire”, în colaborare cu Andrei Bănuță. Artista a declarat că această melodie este un omagiu adus lui Dan Spătaru.

La scurt timp după lansarea piesei, atât Andra, cât și Andrei Bănuță au transmis câte un mesaj pe rețelele de socializare, în care au vorbit despre ce înseamnă acest cântec pentru ei.

Andra, piesă omagiu pentru Dan Spătaru

Deși piesa a fost lansată în urmă cu nici 24 de ore, deja se află pe locul 9 în trending pe Youtube, având peste 452.000 de vizualizări.

Andra a anunțat lansarea piesei „Nu m-am gândit la despărțire” pe conturile sale de pe rețelele de socializare, unde a precizat că este și un omegiu adus regretatului Dan Spătaru, care a încetat din viață pe 8 septembrie 2004.

„Este un cadou pentru voi și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist care a influențat enorm muzica ușoară și care a rămas în amintirea noastră datorită multor piese pe care le iubim și astăzi! Sper să vă placă și interpretarea noastră! Am colaborat cu Andrei Bănuță și ne-am distrat la filmările unui clip cu aer de anii ’80!”, a scris Andra Măruță pe Facebook.

Citește și: Acasă la Măruță. Cum arată vila în care locuiesc Andra, Cătălin și cei doi copii / Foto

La rândul lui, Andrei Bănuță a vorbit despre această piesă care deja dă semne că urmează să devină noul hit al verii.

„Sunt entuziasmat de acest proiect și foarte curios să aflu reacția publicului la varianta noastră a acestei piese. Colaborarea cu Andra a venit firesc, cred că este perfectă pentru această producție, iar stilurile noastre diferite au creat un produs nou și unic, un remake de care suntem mândri”, a afirmat artistul, citat de Kiss FM.

Citește și: Premiile Youtube România. Andra și Cătălin Măruță, printre câștigători: „Apreciez fiecare subscribe, play, like sau share”

„Nu m-am gândit la despărțire”, filmată la Chișinău

Videoclipul noii piese a Andrei a fost filmat la Chișinău și este regizat de Roman Burlaca. La preselecții au fost selectate 70 de persoane, criteriul principal fiind look-ul.

Citește și: Andra, pe scenă cu fiica sa. Eva Măruță: „Mai vreau să cânt alături de mama mea”

Și asta pentru că aceste 70 de persoane care au făcut parte din videoclip au ajutat la recrearea atmosferei anului 1983, prin costume și scenografie.

În imagini, Andra apare purtând o rochie roșie, în timp ce Andrei Bănuță poartă un costum bleumarin și cămașă albă. Cei doi sunt pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri din România, „Mamaia”.

Citește și: Andra, despre căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu cred că aș putea găsi pe altul”

Andra este machiată și coafată în stilul anului 1980, în timp ce Andrei are un stil mai apropiat anilor 2000.

În clipul piesei „Nu m-am gândit la despărțire” apare și Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter