Andreea Antonescu are un nou iubit. Despre cine este vorba

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 10 octombrie 2019, 16:58
Andreea Antonescu s-a despărțit de soțul său, Traian Spak, cu toate că, deocamdată, cei doi nu au semnat și actele de divorț. Acest aspect, însă, nu a împiedicat-o pe artistă să-și refacă viața și să se îndrăgostească de un alt bărbat.

Andreea Antonescu, în vârstă de 37 de ani, și Traian Spak sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Sienna, în vârstă de 8 ani. Cum relația lor nu a mai funcționat, Andreea Antonescu și-a anunțat în mod public divorțul, iar acum a făcut următorul pas. Artista trăiește o nouă poveste de dragoste, iar cel care i-a furat inima este Ștefan Manolache, un cunoscut reporter al trustului Antena 1, cu 10 ani mai mic decât ea, care s-a făcut remarcat atât în emisiunea “Star Matinal”, cât și în emisiunea “Acces Direct”.

Ștefan Manolache, fiul consilierului județean și afaceristului Mircea Manolache, este recunoascut ca un adevărat Don Juan. Printre cuceririle sale se numără fata Catincăi Roman, Silvia Popescu, fosta concurentă de la „Bravo ai stil” și Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România.

Andreea Antonescu și Stefan Manolache au fost surprinși de paparazzii spynews sărutându-se cu patos, în timp ce făceau cumpărărturile. Cei doi nu au dat semne că s-ar feri de ochii lumii, prin urmare relația lor este una asumată.

Vezi imagini cu Andreea Antonescu și Ștefan Manolache în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Fcaebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter