Andreea Antonescu, primul Paște alături de micuța Victoria. Cum a marcat artista momentul

De Simona Tudorache, pe

Andreea Antonescu nu s-a putut bucura pe deplin de aceste Sărbători, pentru că mama și fiica ei, Sienna, sunt în America, iar de curând s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale.  

Artista a ales să petreacă Paștele alături de micuța Victoria și de fratele ei, Răzvan, care îi e aproape în această perioadă. Solista a recunoscut că are și ceva emoții, pentru că acesta și-a luat de curând carnetul de motor și își dorește să fie în siguranță.

Andreea Antonescu, ședință foto alături de Sienna

Pentru a marca momentul, solista a organizat pentru fetița sa o ședință foto inedită, care o va face, peste ani, să își amintească de aceste momente.

“Paștele este despre liniște, lumină, fericire, oameni dragi! De când mă știu am iubit sărbătorile și am considerat că cel mai frumos mod de a le petrece este în familie.

Anul acesta mama, Sienna și Cago sunt departe de mine, dar în permanență în sufletul meu, iar eu am rămas în România cu Venice Victoria mea iubită, alături de Răzvan”, a mărturisit artista pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Victor Vrînceanu rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Antonescu: ”I-am propus să împărțim timpul 50%-50% cu fetița, n-a vrut!

„Ne iubește și ne dăruiește ceea ce este bine pentru fiecare dintre noi!”

Andreea Antonescu a ținut să împărtășească cu cei care o admiră și au urmărit-o la America Express, împreună cu Andreea Bălan, și câteva imagini surprinse alături de fetița ei.

“Las aici câteva pozuțe de la primul Paște din viața bebelinei mele iubite făcute pentru a rămâne amintiri neprețuite, iar pe story puteți vedea cum petrece și Sienna Sărbătorile în State.

Paște Fericit, luminat și liniștit! Doamne-ajută să fim pe calea dată de EL, pentru că ne iubește și ne dăruiește ceea ce este bine pentru fiecare dintre noi!”, a adăugat artista.

Citeşte și: Andreea Antonescu pregătește botezul fetiței după America Express: „Traian s-a bucurat pentru mine când a aflat că sunt însărcinată”/ Exclusiv

Andreea Antonescu, mândră de fiicele sale

Sienna s-a lipit de surioara ei mai mică de cum a văzut-o. Iar astăzi, chiar dacă a ales să își continue studiile în S.U.A, vrea să afle în fiecare zi vești despre ea, semn că dragoste dintre surori nu poate fi întrecută de nimic.

“Mă așteptam ca, la un moment dat, să-și dorească să studieze exclusiv în America, dar mi-am dorit mult ca primii ani de școală să-i facă în România, deoarece știu că sistemul românesc dezvoltă creierul copilului! Sienna este înnebunită după surioara ei, îmi cere mereu să o vădă pe video, o iubește mult, simte să o protejeze la maximum.

Când mi-a făcut surpriza la maternitate, aveam emoții să-i văd reacția când își vede surioara, dar a luat-o imediat în brațe și nu voia s-o mai dea altcuiva”, povestea Andreea Antonescu pentru Unica.ro.

Artista își botează în vară a doua fetiță

Solista își va boteza fiica în vară, când Sienna o să ia vacanță și va fi prezentă în România.

“Botezul va avea loc la începutul verii, pentru că atunci are și Sienna vacanță și vrem să fim împreună la un asemenea eveniment. Am ales și nașii, încă dinainte de a se naște bebelina. Nu știu dacă voi rezista să nu cânt și eu, mai ales că la mai toate evenimentele prietenilor la care sunt invitată, fără excepție, mi se cere să și fac un program artistic… Măcar o piesă!”, a mai spus Andreea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter