Andreea Antonescu, prima escapadă la munte alături de noul iubit. Cum a reacționat fiica sa

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 28 octombrie 2019, 15:16
Andreea Antonescu a plecat în prima vacanță alături de noul său iubit. Deși nu este divorțată cu acte în regulă de tatăl fetiței sale, Sienna, în vârstă de 8 ani, artista nu și-a pus în pauză viața amoroasă, ci a continuat-o cu toată încrederea.

Andreea Antonescu trăiește de puțin timp o poveste de dragoste cu jurnalistul Ștefan Manolache, iar situația pare mult mai serioase decât ne-am și așteptat. După ce iubitul său a dus-o în vizită la părinții lui, la Iași, iată că a venit și rândul Andreei să-l introducă în familia sa. Cei doi au plecat împreună la munte, la Brașov, și alături le-a fost întocmai fiica artistei, care s-a înțeles de minune cu noul iubit al mamei sale: „Am fost mai multi prieteni, nu doar noi trei! Cea care a decis programul a fost Sienna. Ea a hotarat ce si cand sa facem, noi toti ceilalti ne-am supus. Sienna e indragostita de escaladarea muntilor asa ca a fost cea mai fericita. Noi, adultii, abia reusind sa tinem pasul cu ea, pentru ca traseele au fost nu cele clasice, ci cele impuse de copil, deci cele mai anevoioase. A fost un weekend între prieteni, nimic oficial”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Andreea Antonescu, în vârstă de 37 de ani, urmează să divorțeze de soțul său, Traian Spak, cu care este căsătorită din 2011. Cu toate că noul său iubit este mai mic cu 10 ani ca ea, cei doi se înțeleg foarte bine: „Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează. Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor. Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetiță mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental.”, – a dezvăluit Andreea Antonescu în urmă cu ceva timp.

Vezi imagini de la munte cu Andreea Antonescu și noul său iubit, Ștefan Manolache, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter