Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după ce au pierdut America Express: „Cele mai ambițioase perechi au fost în finală” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 27 martie 2023, 13:23

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au transmis câte un mesaj în mediul online după ce au pierdut finala America Express.

Artistele, care au luptat până la capăt, au crezut, înainte să ajungă la Irina Fodor, că au câștigat competiția.

Andreea Bălan, după ce a pierdut America Express: „Ne bucurăm pentru locul doi”

Imediat după difuzarea finalei America Express, Andreea Bălan a transmis un mesaj pe Instagram, în care își exprimă bucuria și recunoștința că a avut ocazia să participe la această emisiune și mai ales că au reușit să joace în finală.

„Felicitări Cătălin Bordea și Nelu Cortea! Cei mai buni au câștigat și cele mai ambițioase perechi au fost în finală. Ne bucurăm pentru locul doi și că noi două la 49 de kilograme am luptat cot la cot cu niște bărbați puternici”, a scris Andreea Bălan pe rețeaua de socializare, unde a postat și câteva imagini cu ea și Andreea Antonescu.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, marii câștigători ai emisiunii America Express: „E incredibilă senzația” / Video

„A fost o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată! Sunt mândră de mine că nimic nu m-a doborât în această viață, că sunt ambițioasă și de fier atunci când trebuie să muncesc și să obțin ceea ce îmi doresc, sau un loc pe podium, dar totodată această forță a mea, vine dintr-o sensibilitate profundă și aparte pe care o simțiți în piesele mele și puțini o văd în realitate. Așa sunt eu și așa am reușit în viață. Mulțumesc vieții pentru lecții. Am învățat din ele”, a mai scris artista, după difuzarea finalei America Express.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, primele mesaje după ce au câștigat finala America Express: „Nu se poate” / Video

Echipa celor două cântărețe a demonstrat că și femeile pot fi concurente de temut într-un astfel de concurs și au avut un parcurs de excepție în America Express.

În primele episoade ale emisiunii, chiar Nelu Cortea dezvăluia că îi este teamă de Andreea Bălan, în momentul în care a văzut-o atât de determinată.

Andreea Antonescu, primul mesaj după ce a pierdut America Express

Și Andreea Antonescu le-a transmis un mesaj urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, după difuzarea finalei America Express, în care s-a aflat că Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt marii câștigători.

„Știu că ne-ați susținut mult, știu că mi-ați cerut de-a lungul timpului să vă spun dacă am câștigat sau nu, știu că ne-ați încurajat, știu că v-ați dorit poate la fel de mult ca și noi să câștigăm. Nu s-a întâmplat, dar totuși, aici e trofeul meu. Ea e trofeul meu. Minunea vieții mele”, a spus Andreea Antonescu, arătând-o pe fetița ei cea mică, care dormea liniștită în pătuț.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express. Dezvăluirile făcute de celebrul chef / Video

„Vă mulțumesc încă o dată”, a mai spus artista.

CONȚINUT VIDEO UNICA

De asemenea, Andreea Antonescu a mai transmis un mesaj în care a vorbit despre ce a însemnat America Express pentru ea.

„Mă bucur că am ajuns la final, pe Drumul Aurului. Ne-am dorit mult asta și sper că ați văzut și voi.
A fost greu, foarte greu, dar a fost clar experiența vieții mele!”, a scris cântăreața pe Instagram.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți la America Express: „Am început să ne panicăm” / Video

„Ce am învățat de aici? Să știu să fiu om, cel mai important sfat pe care mi l-a dat și tata când eram micuță, să fiu umilă, empatică, nu că n-aș fi fost și până acum, dar interacționând cu atât de mulți oameni în competiție, oameni simpli care aveau nimic, doar o credință mare în Dumnezeu și cu toate astea tot ne ofereau ce aveau ei mai bun și mai frumos, chiar și sufletele lor, m-am convins încă o dată că nimeni și nimic nu mă poate opri, singura limită fiind fetițele mele”, a precizat Andreea Antonescu.

„Vă mulțumesc enorm pentru toată susținerea, toate mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis, legate de competiție și nu numai. Înseamnă mult pentru mine!”, a mai spus artista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu din timpul finalei America Express

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter