Corina Caragea, vacanță de vis în Mauritius: „Salutări din Paradis” / FOTO

Corina Caragea este o pasionată a călătoriilor astfel că, de fiecare dată când are ocazia, „fuge” în câte o țară străină cu locuri de vis. De data aceasta, vedeta de la Pro TV a ales să meargă în Mauritius, unde a petrecut clipe de poveste.

Prezentatoarea știrilor sportive a împărtășit experiența cu urmăritorii ei de pe contul ei de Instagram, pe care i-a „răsfățat” și cu câteva imagini pe care nu le vezi la orice pas.

Corina Caragea, vacanță de vis în Mauritius

S-a cazat la un resort spectaculos, a avut ocazia să mângâie girafe și zebre, dar și o broască țestoasă uriașă, s-a plimbat cu un ATV și, cel mai important, s-a bucurat de priveliști spectaculoase, pe care cu greu le va uita.

Corina Caragea a petrecut șase zile minunate în Mauritius într-un resort de lux, Le Méridien Ile Maurice. Potrivit Booking, o noapte de cazare la acest spectaculos resort, care oferă priveliști superbe, costă, pentru o singură persoană, suma de 2773 lei.

Citește și: Corina Caragea vorbește despre cealaltă față a celebrității: “Amuzanți erau apropiații care mă certau că am făcut nunta fără ei”/ Exclusiv

Însă o astfel de vacanță merită fiecare bănuț, mai ales când o astfel de șansă se poate spune că se ivește o dată în viață.

Prezentatoarea a postat pe conturile de socializare și câteva imagini cu priveliștile de vis de care s-a bucurat în această perioadă. Totuși, cum orice început are și un sfârșit, Corina Caragea a revenit în țară pentru a bucura din nou telespectatorii de la pupitrul știrilor sportive.

Citește și: Ce fac vedetele Pro TV de Paște. Andreea Marinescu, Corina Caragea, Costin Giurgea sau Shurubel, secrete din familie / Exclusiv

„Nu îmi vine să cred”

Aflată în avion, în drum spre România, Corina Caragea a vrut să se mai bucure puțin de tot ceea ce i-a oferit Mauritius, astfel că a început să se uite prin fotografiile pe care le-a făcut în cele șase zile de vacanță. Iar pe o parte dintre acestea, le-a împărtășit și admiratorilor ei de pe Instagram.

Citește și: Corina Caragea, vacanță cu peripeții în Bali: „Ți se spune să ascunzi tot, de la ochelari, la bijuterii și mâncare”

Citește și: Cât a plătit Corina Caragea pentru o masă cu două feluri de mâncare și desert în Bali. „Nu merg niciodată la all-inclusive”

„Salutări din paradis. De faaapt, chiar acum sunt în avion spre casă, la peste 10.000 de metri altitudine și -38 de grade. Dar visez că sunt tot la Le Méridien Ile Maurice, Mauritius pe un șezlong”, a scris Corina pe rețeaua de socializare.

„Mă uit pe poze și nu îmi vine să cred ce repede a trecut vacanța asta, cum 6 zile s-au dus ca 6 minute, dar mă întorc mai bogată, cu multe amintiri în bagaj și poze pe care o să le mai postez o vreme, să mă mai bucur puțin”, a mai spus prezentatoarea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din vacanța de vis a Corinei Caragea în Mauritius

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter