Ana Maria Georgescu s-a căsătorit. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Ana Maria Georgescu s-a căsătorit. Artista, care în urmă cu aproape două decenii făcea furori cu hit-ul „Ochii tăi”, a ajuns în fața altarului alături de alesul inimii sale.

Ana Maria Georgescu, în vârstă de 32 de ani, cu toate că este foarte discretă cu viața sa personală, dorindu-și să o țină departe de lumina reflectoarelor, a postat pe conturile de socializare câteva fotografii de la marele eveniment:

Ana Maria Georgescu nunta

„E ultima oară când pleci de acasă fiind ‘fata lu’ mama’, când te întorci o să fii măritată şi a altcuiva. Să nu uiţi că eşti cel mai important om din viaţa ta şi că mama te aşteaptă, întotdeauna, acasă. Grămăjoara lu’ tata.”, – a scris Ana Maria pe Facebook.

Ana Maria Georgescu nunta

Ana Maria Georgescu s-a logodit cu Norbert Vig anul trecut, în Franța, iar acum a decis să îmbrace și rochia de mireasă. Artista se dedică în prezent actoriei după ce a lucrat o perioadă ca reporter la o televiziune locală din Oradea și a încercat mai multe business-uri personale, după cum ea însăși a declarat, în exclusivitate, într-un interviu acordat Unica.ro

Ana Maria Georgescu s-a căsătorit. FOTO

Ana Maria Georgescu a fost implicată într-un scandal ca urmare a relației pe care a avut-o cu Florin Chilian. Diferența de vârstă de 18 ani dintre cei doi și-a spus cuvântul, iar aceștia s-au despărțit, Ana Maria acuzându-l în fața instanței de violență fizică.

Ana Maria Georgescu s-a căsătorit. FOTO

Totul s-a întâmplat în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, când Chilian a provocat un accident rutier, conducând în stare de ebrietate. Cântărețul și-a sunat atunci iubita, de care se despărtise de doar 20 de minute si, conform rechizitoriului, i-ar fi transmis că trebuie să-și asume vina pentru accident: „A început să strige că eu sunt de vină și apoi să mă loveasca. Mergea la mașină, încerca să schimbe roata lovită, apoi venea, spunea că eu sunt de vină pentru toate astea și mă agresa. Apoi din nou mergea la mașină. M-a lovit din nou cu palma, am căzut și m-am lovit la cap de bordură. Când au venit politistii, Chilian m-a așezat pe bancheta din spate a mașinii sale. A început să strige la polițisti: „Chemati o ambulanță, e lovită la cap!” Politistul a întrebat cum m-am lovit la cap, iar atunci Chilian a început să strige la el. În cele din urma, a venit ambulanța iar paramedicii i-au dat un calmant. După câteva minute, când am coborât din ambulanță, Chilian era încătușat”, – a povestit Ana Maria în fața judecătorilor clujeni, conform Libertatea.

Sursă foto: Facebook/ Viorel Zagrean

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter