Amy Schumer, amenințări cu moartea după o glumă făcută la gala Premiilor Oscar

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 15:56

Amy Schumer a dezvăluit în emisiunea ”The Howard Stern Show” că a primit amenințări cu moartea din cauza glumei făcute la gala Premiilor Oscar pe seama actriței Kirsten Dunst.

La gala premiilor Oscar, Amy Schumer, care a fost una dintre gazdele evenimentului, s-a prefăcut că o confundă pe Kirsten Dunst, nominalizată la Oscar, cu o persoană care făcea figuraţie şi a obligat-o să se ridice de pe scaun, spre uimirea iubitului acesteia, Jesse Plemons.

Actrița de comedie le-a explicat a doua zi fanilor supărați că a fost un moment regizat, făcut cu acordul lui Kirsten Dunst.

Apreciez iubirea voastră faţă de Kirsten Dunst. Şi eu o iubesc! Nu aş îndrăzni să ofensez o regină ca ea, a spus aceasta.

Ami Schumer a mărturisit că s-a văzut nevoită să le răspundă pentru că ameninţările cu moartea pe care le primea din cauza acelei glume păreau să scape de sub control, potrivit Libertatea.

Citește și: Un elev de liceu din București, bătut de un coleg până și-a pierdut cunoștința

Andreea Mantea a încălcat regulile show-ului „Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat apoi

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid

Au fost atât de agresive, încât agenţii Secret Service m-au abordat pentru a discuta despre ele. Iar eu voiam să le răspund astfel: ”Cred că ai notat un număr greşit. Eu sunt Amy, nu Will (Will Smith, n.r.)”. Misoginia este incredibilă”, a adăugat actrița.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter