„Am suferit și încă o mai fac”. Theo Rose, mesajul cu care și-a surprins fanii

Theo Rose, 24 de ani, e una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. În spatele hiturilor pe care le-a lansat de-a lungul timpului, artista a muncit pe brânci. De cele mai multe ori, viața ei personală a avut de suferit.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Theodora Maria Diaconu, pe numele său real, a vorbit deschis despre viața personală, mai ales că este una dintre cele mai solicitate și apreciate artiste de la noi.

Sufăr din mai multe motive. Am suferit de-a lungul timpului și încă o mai fac. Ajungi să ai multe lipsuri din punctul ăsta de vedere. E nevoie de multă susținere. Eu sunt norocoasă pentru că toți oamenii care erau deja în viața mea m-au susținut în totalitate. Nu am avut nicio piedică din niciun punct de vedere, nu mi s-au impus restricții”, a recunoscut cântăreața la podcast.

„Ce mă deranjează e cantitatea de activități pe care le fac”

Artista cântă de la vârsta de patru ani, dar s-a lansat oficial în muzică la 15 ani, scrie Viva.ro. Theo Rose nu se ferește să spună, de multe ori, în spațiul public că suferă de anxietate. Fanii au apreciat-o și mai mult după ce a participat la concursul Bravo, ai stil! Celebrities, unde a câștigat locul doi.

După emisiunea de fashion, Theo Rose a luat drumul televiziunii, apărând în diverse emisiuni, printre care „KidSing”, „Vorbește lumea”, „Te cunosc de undeva”. De-a lungul timpului, Theo Rose a colaborat cu artiști cunoscuți, printre care DJ Project, Whats Up, Florin Salam sau Jador.

Ce mă deranjează cel mai tare e cantitatea de activități pe care le fac. Eu nu dar cânt, nu doar ies la tv, eu fac mult mai multe chestii. Am proiecte de imagine, reclame, trebuie să fiu prezentă la tot felul de evenimente., lucruri pe care nu le simt neapărat. Sunt puține brandurile cu care mi-ar plăcea mie să mă asociez. Le faci cumva, la nivel de compromis, o perioadă. A venit cu un val de solicitări în tot felul de direcții”, a mai continuat ea la podcastul lui Gojira.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter