Alyssa Milano, implicată într-un accident rutier. Unchiul actriței se afla la volan

De Adelina Duinea, pe

Alyssa Milano și unchiul ei au fost recent implicați într-un accident rutier. Potrivit primelor informații, unchiul actriței, care se afla la volanul autoturismului, ar fi suferit un infarct.

Alyssa Milano, implicată într-un accident rutier. Unchiul actriței se afla la volan

În dimineața zilei de marți, 17 august 2021, actrița și unchiul ei, Mitchell, se aflau pe o autostradă din Los Angeles, California, când, din cauza unor probleme medicale, bărbatul și-a pierdut cunoștința.

Mitchell conducea un SUV Ford când a trecut de pe o bandă pe cealaltă, lovind un alt autoturism care circula regulamentar. Potrivit autorităților, incidentul s-a petrecut din cauza unor „probleme medicale (posibil infarct)”.

Datorită ajutorului unei persoane aflate în zonă, mașina în care Alyssa și unchiul ei se aflau a fost parcată în siguranță, au mai declarat autoritățile.

Potrivit acelorași surse, Alyssa a încercat să preia controlul mașinii, apăsând pedala de frână cu mâna. Când mașina s-a oprit, actrița i-a oferit primul ajutor unchiului ei, au mai spus martorii.

Citește și:

Cu ce simptome se luptă actrița Alyssa Milano după vindecarea de coronavirus?

Alyssa Milano, despre traumele cauzate de COVID-19: „Mă durea totul. Am crezut că voi muri!”

Alyssa Milano demonstrează cât de serioase sunt efectele bolii COVID-19. Cum s-a filmat actrița

Mitchell a fost resuscitat apoi transportat la spital. Potrivit aceluiași raport, Alyssa a fost luată de la locul accidentului de către soțul ei, David Bugliari.

În afara șocului suferit, Alyssa nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe Twitter, actrița a scris următorul mesaj după cele petrecute: „Cu toții ar trebui să profităm de orice oportunitate de a-i proteja pe oamenii pe care îi iubim.

Vaccinați-vă. Purtați măști. Securizați-vă armele. Învățați să oferiți primul ajutor. Acțiuni mici, de bun simț. Nu este greu să avem grijă unii de ceilalți, dar este important să o facem”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter