Alexandru Comerzan, după ce a câștigat Chefi al Cuțite: „L-am simțit răzbunat”

De Unica.ro, pe
Alexandru Comerzan din echipa lui Cătălin Scărlătescu este marele câștigător al celui de al șaptelea sezon Chefi la Cuțite. Acesta a vorbit, după terminarea show-ului culinar despre ce a însenat pentru el această victorie.

Când mi-am auzit numele acolo nu m-am mai gândit la nimic. Am trăit cu emoție momentul, după venirea pe lume a celor doi copii, unul dintre cele mai emoționante momente pentru mine”, a declarat cuțitul de aur al lui Scărlătescu.

De asemenea, el consideră că prin victoria sa l-a răzbunat pe chef Scărlătescu.

Pur și simplu nu pot descrie în cuvinte acel moment. După toate câte am pătimit în show, mai ales în primele battle-uri, când îl vedeam pe chef Scărlătescu scos din nou în față și pierzând cu fiecare ediție câte un concurent, când mi-am auzit numele în finală, l-am simțit răzbunat”, a afirmat chef Comerzan.

După difuzarea ultimei ediții Chefi la Cuțite din acest sezon, Alexandru a transmis un mesaj de la Chișinău, acolo unde locuiește cu familia sa.

Salutare tuturor de la Chișinău! Vreau în primul rând să-i salut pe toți cei din echipa mov, echipa albastră și echipa verde. Pentru mine, experiența de la Chefi la cuțite a însemnat foarte multe emoții care, cred că altfel nu aș fi avut posibilitatea să le trăiesc. A fost foarte wow, foarte intens”, a spus câștigătorul în emisiunea XtraNight Show de pe Antena 1.

Totodată, el a precizat că îi datorează victoria soției sale, care l-a susținut și l-a încurajat să se participe la emisiune.

Parcă retrăiesc încă o dată finala”, a subliniat Alexandru Comerzan, plin de emoție.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter