Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single.php on line 52

Alexandra Stan, de urgență la medic. Ce a pățit artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 martie 2021, 13:22

Alexandra Stan a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui incident care s-a petrecut ieri. Artista nu a mai ajuns la timp în platoul emisiunii Teo Show și a explicat totul printr-o intervenție telefonică.

Alexandra Stan (31 de ani) a fost invitată, miercuri, în platoul emisiunii Teo Show, însă nu a putut să ajungă la timp pentru că și-a luxat glezna. Printr-o intervenție telefonică, artista a explicat faptul că totul s-a întâmplat în fața locuinței sale, într-un moment de neatenție.

Citește și: Alexandra Stan a dat vestea cea mare: M-am măritat

„Am avut o criză înainte să vin la voi în emisiune, nu știam cu ce să mă încalț, pentru că nu pot să port tocuri și când eram în fața blocului mi-am luxat piciorul. Am mers de dimineață la medic”- a explicat ea înainte să ajungă în platoul emisiunii, potrivit Libertatea.ro.

Alexandra Stan a fost concurentă la Survivor România 2021, însă a fost nevoită să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate.

„Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%. Nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic.

Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta.

Citește și: Alexandra Stan, dezvăluiri uluitoare despre violențele fizice la care a fost supusă de fostul iubit, Marcel Prodan

Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă, cât și celor care sunt aici. De-abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra Stan înainte să plece din Republica Dominicană.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter