Ce spune Alex Leonte despre despărțirea de Theo Rose. Primele declarații ale nepotului lui Nea Mărin

De Unica.ro, pe

Alex Leonte a confirmat despărțire de Theo Rose. Nepotul lui Nea Mărin a transmis un mesaj pe Instagram prin care a spus că el și cântăreața s-au separat înainte ca ea să înceapă o relație cu Anghel Damian, punctând astfel că nu a fost vorba despre infidelitate.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut – a transmis dansatorul pe rețelele de socializare.

Nepotul lui Nea Mărin a mai precizat că nu va mai da declarații publice legate de acest subiect și că își dorește să-I fie respectată intimitatea:

În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personal în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă iubitul Ancăi Dumitra, Geanina din „Las Fierbinți”. „Suntem de ceva ani împreună!”

Citeşte şi: Mircea Badea, ironic la adresa lui George Buhnici

Citeşte şi: Secretul Flaviei Mihășan pentru o siluetă de invidiat, după două nașteri. „Nu cred în diete!”

Citeşte şi: În ce relații au rămas Elena Ionescu și fostul soț, la aproape 3 ani de la divorț

După ce presa a aflat că  Theo Rose are un nou iubit, cântăreața a explicat și ea că despărțirea de Alex Leonte a fost în termeni buni și s-a petrecut înainte ca ea să se cupleze cu Damian.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis.

Nu avem nicio problemă. Am trăit ca un om normal. S-au întâmplat lucruri în viața mea, muncesc efectiv în fiecare zi. Nu am vrut deloc să mă fâsâi cu declarații prin presă. Nu am fost pregătită acum. Am considerat că trebuie să spun lucrurile astea la un moment dat, când sunt liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, să le arăt oamenilor frumos ce s-a întâmplat în viața mea – a dezvăluit jurata de la “Vocea României”.

Foto – Faceboo / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter