Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu: „A luat mai multe pastile. Era întinsă pe jos”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 16:05
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în urmă cu două zile, însă scandalul dintre cei doi este departe de a fi încheiat. 

Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show și a purtat o conversație telefonică cu fostul său soț, Alex Bodi. Pe lângă reproșuri și acuze, cei doi au făcut niște dezvăluiri neașteptate unul despre celălalt. În timp ce Bianca l-a acuzat de infidelitate, Alex Bodi a sugerat că vedeta ar fi încercat să se sinucidă luând mai multe pastile. Totodată, afaceristul a recunoscut și că a înșelat-o, dar și că a fost violent fizic cu ea:

Citește și –  Alex Bodi, denunțat la Poliție de mama Biancăi Drăgușanu: ”Este agresiv cu fiica mea”

„La București, doamna Bianca Drăgușanu a luat mai multe pastile, la fel am video, am găsit-o la 6 dimineața pe jos. Eu am venit cu un prieten de-al nostru, iar doamna era întinsă pe jos. Eu nu vreau nimic de la tine, eu vreau ca tu să ai demnitate. (…) De ce în toate relațiile ai luat bătaie? Ești prea bună?”

Citește și – Cătălin Botezatu, prima declarație despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi

În replică, Bianca Drăgușanu l-a acuzat că vrea să o șantajeze și că mereu a filmat-o: „E foarte urât ce faci. Tu vrei să mă șantajezi. Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat non-stop. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea că am acceptat acest compromis”, – a spus Bianca Drăgușanu în cadrul aceleiași emisiuni.

Citește și Scandal la notar! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spart telefoanele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter