Maria Lungu, despre conflictele pe care le-a avut cu „Războinicii” de la Survivor România 2023: „O spun fără regret”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 26 ianuarie 2023, 12:10

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor România 2023. Ea a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și a fost trimisă acasă.

Fosta concurentă din echipa „Războinicilor” a vorbit pentru prima dată după eliminare, despre conflictele care au avut loc în Republica Dominicană.

Maria Lungu și conflictele cu colegii de trib

Invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, Maria Lungu a spus ce a determinat-o să aibă un comportament agresiv față de colegii ei din echipa de la Survivor România 2023.

Fosta concurentă a emisiunii de la PRO TV spune că a fost de cele mai multe ori provocată și că nu regretă că uneori a vorbit mult prea dur cu ceilalți colegi de trib.

„Nu era cazul să împăturesc vorbele cu ei, o spun fără regret. In momentul ăla imi era greu, nu știam ce să fac. De acolo au inceput conflictele, nu intelegeam de ce nu sunt lăsată în pace. Lor le era frică de mine ca și concurentă. Și eu credeam că sunt o concurentă bine pusă pe picioare”, a spus Maria Lungu.

Citește și: Cine este Dan Ursa de la Survivor România 2023. Cum arată soția concurentului din echipa „Războinicilor”

Maria Lungu, eliminată de la Survivor România 2023

Stresul de pe insulă, provocările din fiecare probă, lipsa condițiilor și a hranei și-au pus amprenta asupra Mariei.

„Ei au inceput totul când eu mă simțeam prost. Încercam să le explic, dar a fost si greseala mea pentru că m–am bazat mai mult pe mine. Erau toti împotriva mea pentru că știau că vine momentul votului și nu voiau să dea unul în altul. Nu voiau să se dezbine, pentru că nu-i avantaja. au fost foarte fericiți când am plecat”, a spus Maria Lungu.

Citește și: Cine e Răzvan Danciu de la Survivor România 2023. Ce medie a avut „războinicul” la BAC

Maria Lungu de la Survivor România 2023 recunoaște că era normal să își fi cerut scuze pentru comportamentul ei, însă nu a simțit să facă acest lucru.

„Poate era normal sa imi cer scuze, dar nu am simțit asta. Nu simțeam că ei mă atacau foarte mult”, a completat fosta concurentă de la Survivor România 2023.

Concurenții de la Survivor România 2023

Maria Lungu de la Survivor România 2023, printre cei 24 de concurenți, în lupta pentru trofeu. 12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt faimoșii și războinicii care participă în cel de-al treilea sezon al Survivor România 2023.

  • Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu și Ștefania Stănilă.
  • Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter