Conflict între Ioana Ginghină și Cove, fostul iubit: „Da, ne-am certat. Sunt multe lucruri care s-au adunat”

Ultimul update Vineri, 20 ianuarie 2023, 17:35

Actrița Ioana Ginghină a dat cărțile pe față și a recunoscut că între ea și Gabriel Coveșeanu (Cove) a izbucnit un confilct.

Frumoasa actriță a dezvăluit că, în momentul de față, între ea și Cove au apărut anumite tensiuni, din cauza unor probleme acumulate în timp, la Teatrul Ion Creangă din București, acolo unde Gabriel Coveșeanu este director din anul 2019.

Ioana Ginghină și Cove s-au certat

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Ioana Ginghină a fost supusă rubricii Sosurile iuți, acolo unde a trebuit să răspundă la anumite întrebări incomode pentru a nu fi pusă să mănânce sosuri iuți.

La una dintre întrebări, Ioana Ginghină a fost întrebată în cazul în care ar fi pe o insulă cu Alexandru Papadopol și Cove, cu care dintre cei doi ar forma un cuplu.

Citește și: Exclusiv. Ce spune Cove despre noua emisiune de la Prima TV și asocierea lui cu Dan Negru: „Să nu uităm însă…”

Actrița a spus că l-ar alege pe Alexandru Papadopol, pentru că îi este deja cunoscut ca și om, cei doi fiind în trecut căsătoriți. În acel moment și-a justificat răspunsul spunând că între ea și Cove există acum niște animozități.

„Cu Cove sunt în „clenci” în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”, a spus Ioana Ginghină, în emisiunea de la PRO TV.

Ioana Ginghină și Cove au trăit o poveste de iubire

Ioana Ginghină a povestit că înainte de relația cu Alexandru Papadopol a trăit o poveste cu Cove, care-i era coleg la teatru.

Ioana Ginghină a dezvăluit în cadrul podcastului „Acasă la Măruță” detalii neștiute despre viața ei amoroasă. Actrița a spus că în timp ce așteapta ca Alexandru Papadopol să se despartă de partenera lui de viață pentru a fi împreună, a format un cuplu cu Cove.

Citește și: Ioana Ginghină, detalii despre povestea de iubire cu Cove: „Nu ne-am certat niciodată”

„Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: «Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat». Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata. Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. (…) Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el, a povestit Ioana Ginghină.

Eu cu Cove nu m-am certat niciodată. Ne-am înțeles foarte bine. Ne-am dus împreună la toate mânăstirile din Moldova. Cred ca, de fapt, amândoi căutam altceva. A fost o relație tampon foarte bună. Nu ne-am certat niciodată. A fost o înțelegere 100%. Nu ne-am certat nici la final, i-am spus omului, a înțeles. Chiar a fost ok”, a dezvăluit la vremea respectivă Ioana Ginghină.

În prezent, cei doi actori sunt colegi la Teatrul Ion Creangă din București, acolo unde Cove deține și funcția de director a instituției.

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice, bărbatul care a cucerit-o după separarea de fostul soț. Deși și-a refăcut viața, actrița a păstrat o relație bună cu bărbatul care i-a fost alături mai bine de 13 ani, Alexandru Papadopol.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter