Alec Baldwin filmează din nou pentru „Rust”, producția care a făcut din viața lui un coșmar

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 16:28

Alec Baldwin s-a întors oficial pe platourile de filmare pentru „Rust”. Actorul a fost fotografiat ținând pe spate o armă, la reluarea filmărilor, zilele trecute, în Montana, la doar o zi după ce s-a renunțat la acuzațiile de omor involuntar legate de moartea Halynei Hutchins și îndreptate împotriva lui.

Baldwin, în vârstă de 65 de ani, purta o haină maro, cămașă gri, pantaloni și cizme de cowboy, în timp ce ținea pușcă cu țeava îndreptată spre el. Costumul lui includea și o pălărie de cowboy și o eșarfă la gât.

Citeşte și: Poliția a publicat filmări realizate la scurt timp după ce Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins VIDEO

Alec Baldwin, mult mai precaut pe platourile de filmare

Nu este clar dacă, în momentul în care au fost făcute fotografiile, starul filma o scenă sau doar ținea arma în acest fel ca măsură de precauție.

Filmările au loc la Yellowstone Film Ranch din Paradise Valley din Montana din New Mexico, unde Hutchins, fostul director de imagine al filmului, a murit pe 21 octombrie 2021.

Producția a fost oprită după ce din pistolul de recuzită al actorului s-a descărcat accidental un glonț adevărat, care a ucis-o pe tânăra de 42 de ani și l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Se crede că Souza, în vârstă de 49 de ani, este printre puținii membri ai echipajului original care au rămas în producție.

Biroul procurorului districtual Santa Fe a anunțat, joia trecută, că renunță la acuzațiile împotriva lui Baldwin „fără a aduce atingere”.

Citeşte și: Alec Baldwin a ajuns la o înțelegere cu familia Halynei Hutchins

Actorul a negat că a apăsat pe trăgaci

Actorul a negat vehement că a apăsat vreodată pe trăgaciul armei și a pledat nevinovat. Cu toate acestea, acuzațiile care i-au fost aduse lui Hannah Gutierrez-Reed nu au fost încă înlăturate.

Drept urmare, implicarea actorului în moartea lui Hutchins ar putea fi încă reinvestigată.

„Suntem mulțumiți de decizia de a respinge cazul împotriva lui Alec Baldwin și încurajăm o anchetă adecvată a faptelor și circumstanțelor acestui tragic accident”, au declarat avocații săi, Nikas și Alex Spiro, într-o declarație pentru The Post săptămâna trecută.

Baldwin risca inițial până la cinci ani de închisoare. Ulterior, s-a vorbit de o pedeapsă de 18 luni.

Alec Baldwin, sprijinit de soție

După ce lucrurile s-au liniștit, actorul, în vârstă de 64 de ani, a apostat un mesaj pe Instagram și a mulțumit soției sale, Hilaria Baldwin, și avocatului său, Luke Nikas, pentru că l-au ajutat să treacă peste vremurile grele.

„Îi datorez tot ceea ce am acestei femei”, a scris el în dreptul unei poze în care apară alături de partenera lui de viață, adăugând „și ție, Luke!”.

Hilaria, care lucrează ca instructor Yoga, și-a sprijinit cum a putut soțul și l-a lăudat adesea pe rețelele de socializare în momentele complicate.

Alec a ajuns la o înțelegere cu familia lui Hutchins, la scurt timp după tragicul eveniment.

Actorul este în continuare dat în judecată de trei membri ai echipajului „Rust”, care susțin că au suferit de anxietate și de stres post-traumatic după incident.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter