Alanis Morissette a fost violată în adolescență: „Nu am dezvăluit până acum…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 septembrie 2021, 15:05

Alanis Morissette (47 de ani) a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost victima mai multor violuri în adolescență, pe când avea 15 ani. Chiar dacă a vorbit adesea despre abuzurile sexuale din industria muzicală, Alanis a ținut ascuns faptul că și ea a fost o victimă în acest sens.

Cântăreața spune că a avut nevoie de terapie pentru a realiza cât de grave au fost lucrurile care i s-au întâmplat.

“O să am nevoie de ajutorul vostru (n.r. – al reporterului care a intervievat-o) pentru nu am vorbit niciodată despre aceste lucuri. Mi-au trebuit ani întregi de terapie doar pentru a realiza că eu eram o victimă. Spuneam mereu că-mi dau consimțământul, iar ei îmi replicau ‘Hey, tu ai doar 15 ani, nu ai drept la consimțământ’. Acum spun – ‘Da, erau toți pedofili. A fost viol în toată regula!’”, a mărturisit artista, potrivit presei internaționale.

Cântăreața nu a dat detalii legate de cei care au abuzat-o pentru a-și proteja familia. Alanis Morissette și soțul ei, rapperul Mario ‘Souleye’ Treadaway, au împreună trei copii – doi băieți Ever Imre (10 ani), Winter (2 ani) și o fată, Oxy Solace (5 ani).

Citeşte şi: Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari. Cum arată inelul de logodnă

Citeşte şi: Actrița Jennifer Love Hewitt, mamă pentru a treia oară

Citeşte şi: Jack Nicholson ar suferi de demență: „Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!”

Citeşte şi: Madonna, în ipostaze provocatoare pe Instagram la 63 de ani

Alanis Morissette și lupta ei cu depresia postpartum

Cântăreața și-a dorit foarte mult să devină mamă, dar bucuria nașterii copiilor s-a transformat rapid într-o luptă infernală cu depresia postpartum.

„Sunt zile când sunt paralizată până în punctul în care nu pot să mă mișc. Când eram mică, îmi imaginam că o să am copii cu un partener minunat, însă nu am anticipat problemele de sănătate care au venit”, spunea Alanis Morissette, în urmă cu câțiva ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter