Alain Delon și-a luat adio de la public: ”Sunt la sfârşitul vieţii!”

De Mădălina Manole, pe
Alain Delon, o figură emblematică a Franței și a cinematografiei, și-a luat adio de la publicul său. Marele actor, producător, scenarist şi regizor a urcat aseară pe scena de la Cannes, unde i-a fost înmânat un trofeu pentru întreaga carieră, Honorary Palme D'Or, și a ținut un scurt, dar impresionant discurs.

Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, s-a confruntat în ultimul timp cu mai multe probleme de sănătate, suferind inclusiv o intervenție chirurgicală. Unul dintre cei mai frumoși bărbați din istoria filmului se luptă de un an de zile cu dureri insuportabile la nivelul șoldurilor: ”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii. ”Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul. Vă mulţumesc şi vă spun la revedere”

Alain Delon - cannes

Alain Delon a primit premiul chiar de la fiica sa, Anouchka, și a profitat de ocazie pentru a aduce un omagiu celor două femei care i-au marcat existența: ”Înainte de a pleca, trebuie să vă spun că mă gândesc la Mireille şi la Romy”. Punctăm că Mireille Darc a murit în 2017, iar Romy Schneider în 1982.

Alain Delon este tatăl a patru copii, trei băieți și o fată, aduși pe lume cu patru femei diferite, și a fost căsătorit timp de 5 ani cu actrița Nathalie Delon, în urma acestui mariaj născându-se cel de-al doilea fiu al său, Anthony Delon.

Alain Delon alaturi de fosta sa sotie, Nathalie

Alain Delon alături de fosta sa soție, Nathalie, și fiul lor, Anthony

Alain Delon, într-un interviu intitulat „Moi, Delon: l’interview de sa vie”, oferit revistei Paris Match, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de carieră, a vorbit, de asemenea, despre momentul morții, dar și despre locul ciudat unde și-ar dori să fie înmormânatat.

alain-delon-tanar-2

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter