Vedetele fac furori pe covorul roșu la Cannes. Mădălina Ghenea și Gina Chirilă, mai sexy ca oricând

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 17:49

Mădălina Ghenea și Gina Chirilă sunt româncele care au întors toate privirile la Cannes, când au participat la premiera filmului „Killers Of The Flower Moon”. Zilele acestea, mai multe celebrități se întrec în eleganță și finețe pe covorul roșu al celui mai mare Festival de Film al anului.

Adriana Lima, Irina Shayk, Salma Hayek, Naomi Campbell și Cate Blanchett sunt doar câteva dintre vedetele care au făcut spectacol la Festivalul de Film de la Cannes.

Mădălina Ghenea și Gina Chirilă, apariții sexy la Festivalul de Film de la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes reprezintă o oportunitate pentru vedete să se bucure de luminile reflectoarelor și asta deoarece covorul roșu a devenit, în timp, un adevărat podium pe care starurile pășesc încrezătoare în creații spectaculoase.

Mădălina Ghenea este o obișnuită a acestui eveniment, actrița participând în fiecare an la proiecția unui film și atrăgând toate privirile cu ținutele ei superbe. Anul acesta, românca a purtat o rochie făcută pe comandă marca PINKO. Cu un decolteu generos și o despicătură adâncă pe picior, Mădălina a fost una dintre cele mai sexy apariții ale evenimentului.

Un alt model român care a arătat spectaculos la Cannes 2023 a fost Gina Chirilă, care a participat, la fel ca Ghenea, la premiera filmului „Killers Of The Flower Moon”. Într-o rochie albă, pe gât și cu spatele decupat, soția lui Bogdan Vlădău a arătat uimitor pe covorul roșu. Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de mănuși albe și tocuri albastre.

Și Dana Rogoz a arătat superb pe covorul roși, la Cannes, 2023, cu o rochie roșie pe gât, cu spatele gol, și cu fustă amplă, macra Chotronette. Actrița a participat la lansarea filmului „Firebrand”.

Irina Shayk a dominat covorul roșu cu o rochie cu fustă mare, joasă, cu un decolteu amețitor.

Naomi Campbell a făcut furori cu o rochie roșie, cu mai multe decupaje și o fustă de voal semnată Valentino.

Pe de altă parte, Adriana Lima s-a îmbrăcat în auriu din cap până în picioare, rochia sa, aceasta fiind una dintre cele mai „cuminți” ținute ale supermodelului brazilian, care de obicei optează pentru rochii îndrăznețe.

Salma Hayek (56 ani) a călcat și ea pe covorul roșu într-o rochie tip sirenă, violet, cu un decolteu adânc. Celebra actriță de la Hollywood a demonstrat că pentru ea vârsta este doar un număr.

Citește și: Au făcut spectacol! Michael Douglas, invidiat pentru cele două frumuseți cu care a apărut la Festivalul de Film de la Cannes

Citește și: Johnny Depp, plătit regește pentru un rol. Gestul care l-a făcut pe cunoscutul actor să plângă la Cannes

Citește și: Cel mai bine îmbrăcate vedete la Cannes 2023. Adriana Lima a făcut spectacol cu o rochie fabuloasă

Citește și: Nicole Cherry, ținute sexy și decolteu amețitor în noul videoclip: „Ea simte că relația lor e de domeniul trecutului”

Jennifer Lawrence, în șlapi pe covorul roșu

O apariție surprinzătoare a fost cea a actriței Jennifer Lawrence. Frumoasa blondă a ales pentru Cannes 2023 o rochie roșie cu fustă în formă de A și o trenă lungă.

Jennifer (32 ani) a întors toate privirile și aparatele de fotografiat datorită eleganței sale, dar și a accesoriului mai puțin obișnuit pentru acest tip de eveniment.

Actrița a ales să încalțe o pecrehe de șlapi negri la superba rochie roșie. Alegerea ei este una ușor de înțeles, dacă ținem cont de multiplele accidente suferite din cauza tocurilor, de-alungul anilor.

În anul 2013, Lawrence a căzut pe scări la Oscaruri, în timp ce mergea spre scenă pentru a-și accepta premiul pentru „cea mai bună actriță în rol principal”.

Anul următor, actrița s-a împiedicat și a căzut pe covorul roșu al galei Premiilor Academiei Americane de Film, iar în 2016 s-a împiedicat și și-a pierdut un pantof, în timp ce pleca de la o cină pentru celebrarea noului ei film, „Silver Lining Playbook”, la Londra.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat Mădălina Ghenea și celelalte vedete la Festivalul de Film de la Cannes 2023

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter