Cel mai bine îmbrăcate vedete la Cannes 2023. Adriana Lima a făcut spectacol cu o rochie fabuloasă

De Oana Savin, pe

Festivalul de Film de la Cannes a debutat pe 16 mai și până pe 27 mai, când se va încheia, o mulțime de celebrități vor călca pe covorul roșu, într-un adevărat spectacol al ținutelor.

În această perioadă, vedetele vor urca faimoasele trepte de pe Riviera Franceză pentru a lua parte la fantastica paradă a modei ce se desfășoară anual la Cannes. Iar în primele zile ale festivalului, starurile au arătat uluitor.

Cel mai bine îmbrăcate vedete la Cannes 2023

Karlie Kloss, Adriana Lima, Calista Flockhart, Kat Graham și Aishwarya Rai sunt doar câteva din celebritățile care au atras toate privirile din primul moment în care au călcat pe celebrul covor roșu al Festivalului de Film de la Cannes.

Modelul Karlie Kloss, care este însărcinată cu al doilea ei copil, a venit la celebrul festival într-o rochie galbenă de zeiță. Aceasta s-a accesorizat ținuta cu o pereche de tocuri galbene și o bentiță voalată în aceeași nuanță.

Actrița Gemma Chan a purtat o rochie roșie uimitoare semnată Louis Vuitton, cu decupaje în talie, în timp ce colega sa de breaslă, Kat Graham, a optat pentru o rochie neagră cu detalii aurii, cu decolteu adânc.

Aishwarya Rai este o adevărată reginei a dramei cu ținuta aleasă pentru acest eveniment. Fostă Miss World, Rai nu a dezamăgit cu apariția sa spectaculoasă. Modelul indian a apărut într-o rochie argintie cu mărgele, glugă sculptată și fundă supradimensionată.

Citește și: Au făcut spectacol! Michael Douglas, invidiat pentru cele două frumuseți cu care a apărut la Festivalul de Film de la Cannes

Citește și: Johnny Depp, plătit regește pentru un rol. Gestul care l-a făcut pe cunoscutul actor să plângă la Cannes

Adriana Lima, care a născut de curând, a ales pentru Festivalul de Film de la Cannes o rochie fabuloasă, neagră, cu o fundă galbenă.

Și Viola Davis a făcut spectacol pe covorul roșu de la Cannes 2023. Îndrăgita actriță în vârstă de 57 de ani a arătat superb într-o rochie albă cu un singur umăr și un șal de pene.

Elle Fanning, actrița cu chip de copil a Hollywood-ului, a purtat o rochie de bal romantică, cu fustă roz pudră cu cristale și corset argintiu, pe care a accesorizat-o cu un colier Cartier.

Michael Douglas, premiat pentru întreaga carieră

În cadrul ceremoniei de deschidere a celei de a 76-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, Michael Douglas a primit un Palme d’Or onorific.

Înainte ca actorul să fie premiat pentru întreaga sa carieră, a fost proiectat un scurt montaj cu extrase din cele mai emblematice filme ale lui Douglas: „Fatal Attraction”, „Basic Instinct” și „Behind the Candelabra”.

Citește și: Rihanna, ședință foto incendiară. Cum s-a pozat artista înainte de a deveni mamă: „Îmbrățișând maternitatea”

Citește și: Kate Middleton a accesorizat o pereche de cercei ieftini la rochia verde cu care a făcut senzație. Ce preț au

„Este foarte important pentru mine pentru că sunt sute de festivaluri în lume, dar unul singur este Cannes”, a declarat Michael Douglas la primirea premiului.

Celebrul actor a fost însoțit pe covorul roșu de soția sa, Catherine Zeta Jones și fiica lor, Carys Zeta Douglas.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținutele cu care vedetele au făcut spectacol pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2023

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter