Aishwarya Rai a fost fotografiată alături de familie, pe aeroportul din Mumbai. Imagini rare cu fiica ei

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Vineri, 06 ianuarie 2023, 10:36

Aishwarya Rai, actorul Abhishek Bachchan și fiica lor, Aaradhya, au fost fotografiați pe aeroportul din Mumbai. Cei trei au fost surprinși când se întorceau acasă din vacanța de Anul Nou. Iată cum arată fiica celei mai frumoase femei din India!

Aishwarya Rai este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fostul Miss World din 1994 a fost considerată ani la rând ca fiind cea mai frumoasă femeie de pe Planetă și a fost inclusă în mai multe topuri de specialitate.

Aishwarya Rai are o fiică de 11 ani

Frumoasa actriță din India este căsătorită din 2007 cu actorul Abhishek Bachchan, fiul regizorului legendar de la Bollywood, Amitabh Bachchan. Cei doi sunt fericiții părinți ai unei fetițe, pe nume Aaradhya, care a venit pe lume în noiembrie 2011.

Deși în trecut actrița evita să pună poze cu fiica sa pe conturile sale de pe rețelele de socializare, situația se pare că s-a mai schimbat. Frumoasa Aishwarya postează frecvent poze cu Aaradhya și are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Cu toate acestea, actrița încearcă în continuare să își țină copila cât mai departe de blițurile paparazzilor. Atunci când sunt în public, actrița este foarte protectivă și își ține tot timpul fiica de mână.

Aishwarya Rai, fotografiată alături de familie pe aeroportul din Mumbai

Recent, cei trei au fost surprinși pe aeroportul din Mumbai. Aishwarya era îmbrăcată în negru și avea părul desfăcut, în timp ce Aaradhya purta o pereche de pantaloni sport negri și un hanorac roz. Și soțul actriței era îmbrăcat tot sport! Amitabh Bachchan purta o pereche de pantaloni negri și un hanorac roșu.

Ca de obicei, actrița a fost protectoare cu fiica sa și, tot drumul până la mașină, a ținut-o pe mezina familiei de mână. Actrița și-a luat la revedere de la paparazzi în timp ce își aștepta soțul, chiar înainte de a se urca în mașină.

Aishwarya Rai, cea mai frumoasă femeie din lume

Ani la rândul, Aishwarya Rai a fost considerată femeia cu cei mai frumoși ochi din lume. Aishwarya Rai s-a născut la 1 noiembrie 1973 în Mangalore, India. La o vârstă fragedă, părinții ei s-au mutat în Mumbai. Deși își dorea să devină arhitect, Aishwarya a renunțat la facultate ca să urmeze o carieră în modelling.

În 1994 participă la concursul Miss India și câștigă locul al doilea după Sushmita Sen. Astfel, frumoasa indiancă fost încoronată Miss World India și, tot în același an, va câștiga și titlul de Miss World. Din acel moment, cariera lui Aishwarya Rai a luat avânt.

Citește și: Iulia Vântur pleacă încărcată în India. Ce i-a pus mama la pachet pentru Salman Khan: „Mi-am făcut plinul”

Aishwarya Rai și Salman Khan, dragoste cu năbădai

Dacă acum toată lumea vorbeşte despre relaţia pe care starul de la Bollywood o are cu Iulia Vântur, în urmă cu câţiva ani, Salman Khan şi Aishwarya Rai trăiau o poveste de iubire tumultoasă. De vină ar fi fost chiar Salman Khan, care a fost acuzat de frumoasa actriţă că devenise violent şi consuma mult alcool.

S-au iubit nebuneşte timp de trei ani, din 1999 până în 2001, dar au sfârşit prin acuzaţii grave şi o despărţire dureroasă. El o acuza de infidelitate, ea de abuzuri fizice. În prezent, Salman Khan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Vântur.

Sursa Foto: Instagram / Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter