Ce afaceri are Mr. Pink, iubitul Monicăi Columbeanu

De Libertatea.ro, pe

Monica Gabor (26 de ani) a pus mâna pe un bărbat putred de bogat, inteligent, trendy şi foarte prezentabil, care arată ca un model. În primul interviu pe care l-a acordat vreodată presei, Poe Qui Ying Wangsuo (33 de ani), cunoscut sub numele de “Mr. Pink”, a dezvăluit că a investit 100 de milioane de dolari numai în băuturile energizante, şi că, în trecut, a avut succes şi în afacerile imobiliare.

Numele “Mr. Pink” a făcut deja înconjurul planetei, graţie băuturii energizante care în doar un an a pătruns rapid pe piaţa internaţională. Toată lumea ştie cu ce se ocupă iubitul Monicăi Gabor, dar nimeni nu ştie cu adevărat cine e el.
Asta şi pentru că misteriosul bărbat apărut în viaţa româncei a preferat să stea mereu în umbră, chiar şi la evenimentele organizate de compania sa. De fapt, nu numai că nu a fost prezentat public, dar numele său nu a fost niciodată publicat exact.
Iubitul Monicăi, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo, a rupt, în sfârşit, tăcerea şi a mărturisit, printre altele, cum a reuşit să ridice un imperiu de trei miliarde de dolari.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter