Adrian Alexandrov, detalii despre nunta cu Elena Udrea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 26 iulie 2018, 15:23
Elena Udrea și Adrian Alexandrov se pregătesc să devină părinți la sfârșitul lunii octombrie. Elena Udrea este înărcinată cu o fetiță, fostul ministru al Turismului aflându-se în continuare în Costa Rica.

Adrian Alexandrov a spus că atenția celor doi se axează în primul rând pe botezul micuței, pe care o vor numi Eva Maria, și a oferit detalii despre nunta care va urma să aibă loc ulterior creștinării: „Momentan ne focusăm pe naşterea fetiţei urmând să vedem unde vom face botezul şi sperăm ca vara viitoare, când să fie şi Elena în formă, să plănuim nunta. Sper să se întâmple acestea în România. Naşterea, sincer, nu cred că se va întâmpla în România. Sunt şanse mari să nască fetiţa în Costa Rica. Va avea dublă cetăţenie, costaricană şi română. Eu voi primi dublă cetăţenie şi Elena la fel”, – a mărturisit iubitul Elenei Udrea pentru Antena 1.Adrian Alexandrov, detalii despre nunta cu Elena Udrea

Elena Udrea, 44 de ani, și Adrian Alexandrov, în vârstă de 32 de ani, trăiesc de doi ani o frumoasă poveste de dragoste cei doi logodindu-se în 2017. În ciuda diferenței de vârstă, aceștia par să se înțeleagă perfect: „Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-şi trăiască viaţa după ce spun alţii. (…) Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi, eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, – a declarat fostul manechin Adrian Alexandrov.

Citește și – Silvia Dumitrescu dezvăluie secretul dietei cu care a reușit să slăbească

Citește și – Octavian Strunilă va prezenta emisiunea “Ultimul trib”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter