Celebra adolescentă cu sindromul Benjamin Button a murit la 15 ani. Avea milioane de abonați pe YouTube

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:44

Adalia Rose, celebra adolescentă care suferea de sindromul Benjamin Button, a murit la 15 ani, după ce a inspirat timp de peste un deceniu oamenii de pretutindeni.

Adalia Rose a fost o tânără din Texas, care a primit diagnosticul de progeria – sau sindromul Benjamin Button – când avea trei luni. Este o boală extrem de rară, care afectează mai puțin de 500 de copii la nivel global. Ea constă în îmbătrânire accelerată și o speranță de viață de 13 ani.

La o lună după ce Adalia Rose s-a născut, doctorii nu erau mulțumiți de ritmul său de creștere. Un alt simptom observat de doctori a fost aspectul neobișnuit al pielii de pe abdomenul copilei. La trei luni, a primit diagnosticul de progeria. Tot atunci, i-a căzut părul, iar venele de pe corp i-au devenit mult mai vizibile.

Mama ei, Natalia Pallante, era o mamă singură la momentul în care a aflat de diagnostic. „Eram o mamă singură la acea vreme, așa că atunci când am primit diagnosticul eram doar eu”, a recunoscut Pallante, conform Daily Mail. „Eram doar ea și cu mine, și sincer, m-am simțit pierdută”. Ulterior, mama Adaliei și-a găsit jumătatea, alături de care a făcut și alți copii, cu care Adalia s-a înțeles foarte bine.

Pe măsură ce a crescut, Adalia Rose a ajuns să aibă mulți susținători în toată lumea, pe măsură ce mama ei, posta în social media poze și filmulețe cu copila. Astfel, adolescenta a ajuns să aibă peste 2,91 milioande de abonați pe YouTube și peste 379.000 de urmăritori pe Instagram.

De-a lungul timpului, Adalia Rose s-a confruntat cu felul în care arată. Mama ei a povestit cum fata spunea uneori că își dorea să arate „ca tot restul lumii”. Însă tot Adalia obișnuia să spună „Cui îi trebuie păr oricum, am mai multe peruci, pot să am coafuri diferite zilnic”.

Familia fetei a anunțat pe rețelele de social media că Adalia Rose s-a stins din viață, ca rezultat al bolii de care suferea, cu un mesaj emoționant: „12 Ianuarie 2022 la 7 P.M. Adalia Rose Williams a fost eliberată de această lume. A ajuns și a plecat din ea în tăcere, dar viața ei nu a fost deloc tăcută. A atins milioane de oameni și a lăsat cel mai mare semn asupra oamenilor care au cunoscut-o”.

Mesajul a continuat: „Acum nu mai suferă și dansează pe ritmurile muzicii pe care o iubește. Chiar mi-aș dori ca aceasta să nu fie realitatea în care trăim, dar din păcate este. Vrem să mulțumim tuturor oamenilor care au iubit-o și sprijinit-o. Mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor care au muncit ani întregi pentru a o menține sănătoasă. Familia noastră ar vrea să jelească această pierdere uriașă în intimitate”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter