Actrița Olivia Munn a devenit mamă pentru prima oară la 41 de ani

De Unica.ro, pe

Actrița Olivia Munn a devenit mamă pentru prima oară la 41 de ani, informează E! News. Potrivit People și TMZ, Olivia a dat naștere unui băiețel pe 24 noiembrie 2021, cu doar o zi înaintea Zilei Recunoștinței. În Statele Unite ale Americii, Ziua Recunoștinței este celebrată în fiecare an în a patra zi de joi din noiembrie.

Actrița Olivia Munn a devenit mamă pentru prima oară la 41 de ani

Iubitul Oliviei, actorul John Mulaney (39 de ani), confirma cu doar două luni în urmă că el și actrița aveau să devină părinți pentru prima oară. Cei doi formează un cuplu din primăvara anului 2021, la scurt timp după divorțul actorului de fosta soție, Anna Marie Tendler (36 de ani). John și Anna au fost căsătoriți timp de 7 ani, din 2014 până în 2021.

„În primăvara anului acesta am mers în Los Angeles unde am cunoscut și început o relație cu o femeie minunată numită Olivia, Olivia Munn”, declara John în septembrie 2021, într-o emisiune TV. „Voi deveni tată! Amândoi suntem realmente fericiți”, a completat atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiul lui Hugh Hefner, din nou tată! Soția lui este însărcinată cu gemeni

Colleen Ballinger a născut gemeni prematur. „Sunt ok, copiii sunt ok”

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

„Relația lor abia a început. Este ceva nou, dar deloc grăbit”, declara o sursă despre pereche, în mai 2021. Anunțul privind relația lor a apărut la câteva luni după ce actorul a încheiat un ciclu de 60 de zile în reabilitare pentru consumul de alcool și cocaină.

„Focusul lui John este pe recuperare, iar Olivia îl sprijină complet. A fost foarte susținătoare. Va continua să-l ajute atât cât poate și va fi mereu acolo pentru el”, a mai declarat o sursă, la vremea aceea. „Sunt foarte norocos să o fi cunoscut. M-a ținut de mână în tot acest iad și vom avea un copil împreună”, a mai declarat John, tot în septembrie 2021.

În noiembrie 2021, Olivia a vorbit despre speculațiile din mediul online privind relația ei și a lui John. „Nu mi-e străin ca oamenii să speculeze incorect despre mine. Lumea crede că ne cunoaște relația atât de bine, când, în realitate, nu știu nimic”, a declarat actrița, pentru The Los Angeles Times.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter